Новини про зірок
Подобається

Співачка Камалія розхвалила Януковича: Ніколи б не вийшла на Майдан

01/08/2015     Автор: admin
Співачка Камалія розхвалила Януковича: Ніколи б не вийшла на Майдан
images
Співачка і зіркова мама Камалія зізналася, що більше не має бізнесу в Україні, а все тому, що зараз їй нереально тут жити. За її словами, бізнесу, який залишився у пари в Києві, вони зараз шукають нових господарів.

В Україні неможливо стало працювати, тому було прийнято таке рішення. Щось залишимо, та й не можу сказати, що у нас тут багато всього, — в основному всі в Європі. У Києві є, наприклад, готель "Лейпциг", який ми зараз продаємо. Хоча сил в нього вкладено чимало: будівля була повністю зруйнована, ми провели реконструкцію. Але так і не відкрилися. Партнери, які з нами працювали по цьому готелю, що називається, вмили руки", — жаліється Камалія на політику теперішньої влади.
Також Камалія зізналася, що у неї з чоловіком виникли проблеми з нинішньою владою. Співачка жалкує навіть про те, що свого часу підтримувала Євромайдан:

"При Януковичі було дуже складно, але при сьогоднішній владі взагалі нереально. Якби знала, до чого ми докотимося, ніколи б не вийшла на Майдан. Всіх нас жорстоко обдурили, зіграли на патріотичних почуттях. Для одних війна — мати рідна, для інших — горе і біда. Днями мого хрещеника забрали в АТО. Мати плаче: ростиш все життя, а потім забирають твою кровинку на гарматне м'ясо".