Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських показала, як вміє робити тверк (ВІДЕО)

30/07/2015     Автор: admin
Настя Каменських показала, як вміє робити тверк (ВІДЕО)
nastja848_n

Настя Каменських у своєму відеоблозі продовжує ділитися подробицями спортивних досягнень, які ще не так давно давалися їй з великими труднощами.

Співачка відверто зізналася, що зараз їй страшно уявити, що було б, якби у неї не з'явилося б бажання щось змінити, адже для артиста по-справжньому жахливо, коли хочеться зробити щось гарне, а руки і ноги тебе не слухаються. 

Раніше Каменських зізналася в тому, що вона не любила займатися спортом і танцями, але зараз для артистки почався новий життєвий етап. 

Каменських розповіла, що вона протягом усього року ходила на танці по три рази на тиждень. Співачка помітила, що у неї змінилася постава, самооцінка і навіть світогляд. Настя каже, що вона стала жіночнішою і більш чуттєвою. Співачка зізналася, що раніше у неї було багато комплексів, вона не вірила в себе і думала, що вона не тільки не вміє рухатись, але і ніколи цьому не навчиться. Однак коли до неї поступила пропозиція станцювати у новому кліпі, Каменських вирішила навчитися рухатися і поміняти себе. 

Варто зауважити, що результат перетворення співачки дійсно вражає і неймовірно надихає. У новому випуску свого спортивного відеоблогу Настя Каменських показала, як вона танцює тверк, який дається співачці дуже легко.