Дизайнерка одягу принца Джорджа розповіла, як він став зіркою дитячої моди (ФОТО)

28/07/2015     Автор: admin
Дизайнерка одягу принца Джорджа розповіла, як він став зіркою дитячої моди (ФОТО)

xw_1038637

Модельєр червоно-білого костюма принца Джорджа, дизайнер Рейчел Райлі, дала інтерв'ю британській пресі, де розповіла, чому її так надихають наряди дітей монархів.

"Я дивлюся на старі фото Вільяма і Гаррі, їх вбрання прекрасні, це відмінне джерело натхнення", — каже дизайнер. На її думку, в цьому заслуга принцеси Діани, вона особисто підбирала дітям одяг і володіла прекрасним смаком:

"У Діани було відмінне почуття стилю. Свого часу вона працювала в дитячому садку, так що вміла поводитися з дітьми і знала, як їх одягати. Те, що вона підбирала для Гаррі та Вільяма, було дуже підходящим для їхнього віку, комфортним і класичним . Діана виховувалася в традиційній сім'ї, і, я думаю, добре розуміла, що дуже важливо правильно одягати принців. Вона любила моду і сама завжди була чудово одягнена ".

Смаки Діани, як каже Рейчел, вгадуються і в тому, як одягає своїх дітей герцогиня Кетрін:

"Діана одягала принца Вільяма ще більш традиційно, ніж Кейт одягає принца Джорджа. Джордж теж завжди виглядає чудово. У його випадку це класика, що отримала сучасну інтерпретацію — ось той образ, до якого вони прагнуть. Можна сказати, що це більш сучасна версія одягу Вільяма, коли той був дитиною".

Звичайно, Рейчел пощастило, що дитячий одяг її бренду короновані особи підбирають для своїх дітей. Адже, приміром, той самий червоно-білий костюм, як у Джорджа, вартістю 85 фунтів стерлінгів був повністю розкуплений в лічені години після того, як з'явилися перші фотографії з хрестин Шарлотти.

"Мене не попереджають, що принц Джордж одягне наш одяг, хоча я знаю, коли вони замовляють у нас ті чи інші моделі. Звичайно, це величезна честь, що Джордж часто носить наші речі, я дуже цим пишаюся", — зізналася дизайнер.

639534_1_w_300