Новини про зірок
Подобається

Собчак: Крим – величезний геморой Росії на найближчі сто років

27/07/2015     Автор: admin
Собчак: Крим – величезний геморой Росії на найближчі сто років

26FED3C4-5C32-48EC-9DA2-160622A82F7E_w640_r1_s_cx0_cy6_cw0

Російське керівництво після анексії Криму не знає, що робити з півостровом далі.

Про це російська журналістка і світська левиця Ксенія Собчак розповіла в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Коментуючи своє ставлення до Криму Собчак заявила: "Наш величезний геморой на найближчі сто років".

За її словами, Росія явно не має наміру повертати захоплений півострів, "а що з ним робити – незрозуміло". "Це така історія, яку всім розсьорбувати дуже довго", — додала журналістка.

При цьому Собчак вважає, що якби Володимира Путіна повернули в той момент, коли треба було приймати рішення про анексію, він би це рішення не змінив.



"І логіка тут така: відносини з Україною все одно прос…ні, вони не налагодяться, незалежно від Криму. Так ти хоча б отримуєш територію; так ти завдяки конфлікту в Україні гарантуєш невходження України до НАТО (тому що країна з територіальними конфліктами не може увійти в НАТО); так ти гарантуєш собі підйом рейтингу і подяку літнього населення, яке пам'ятає, що Крим наш, не зрозуміло, навіщо він потрібен, але він наш, і ми взагалі там в дитинстві відпочивали", — зазначила вона.



"А економіка все одно йшла на спад, нафта падала, економічний вектор розвитку падав, Путін це чудово розумів. Втрачати нічого, а придбати можна багато чого: з'являється те, що можна звалити криза, з'являється пояснення для людей, чому ми стали жити набагато гірше – кругом вороги, нас всі не люблять, так що за Крим, друзі, за Крим! Блискуче ж. Для себе він дуже ефективний політик", — пояснила журналістка.