Побачивши її фото, ніхто не повірив дівчині. Але те, що вона показала, розвіяло сумніви!

24/07/2015     Автор: admin
Побачивши її фото, ніхто не повірив дівчині. Але те, що вона показала, розвіяло сумніви!

У Всесвітній павутині все частіше можна зустріти фотографії людей до і після схуднення. Всі звикли до цього явища, а багато хто вже і не вірять у подібні казки. Але, як виявилося, ці фото не завжди підробка.

1

Молода дівчина Симон з Окленда теж опублікувала свої фотографії до і після схуднення, що викликало бурю обурення. На другому фото не видно обличчя дівчини, а фігура кардинально відрізняється від тієї, яка на першому. Реакція людей була настільки негативною, що дійшло до образ.



2

Дівчину глибоко "поранили" відгуки людей, тому вона зважилася на сміливий крок: виклала ще два фото, на яких чітко видно її обличчя і обвислі шкіру.



4

Важко собі уявити, які муки перенесла Симон на своєму шляху до нової фігури. Після операції по бандажуванню шлунка, дівчина скинула 85 кг за 11 місяців! Для того щоб повернути тонус обвислій шкіри, Симон починає тренування в 5 ранку і годинами не виходить з спортзалу. На фотографіях добре видно, що руки і ноги Симон виглядають досить підтягнутими, але привести в форму величезна кількість обвислій шкіри на животі дуже важко.

Всупереч усім труднощам, що Симон не здається і планує видалити залишок шкіри на животі хірургічним шляхом. До речі, гроші на операцію вона збирає на своїй сторінці в Інтернеті.


5



Зараз дівчина виглядає чарівно, важко здогадатися, які труднощі їй довелося пережити. Симон — живий приклад того, що краса — це наполеглива робота над собою. Розкажи історію цієї сміливої дівчини своїм друзям, адже такий приклад надихає змінитися в кращу сторону!