Хто з українських політиків може похвалитися кубиками на животі (ФОТО)

24/07/2015     Автор: admin
Хто з українських політиків може похвалитися кубиками на животі (ФОТО)

Скульптурний мер Кличко, підкачаний Кернес та військове минуле Турчинова

Літо – час для відпочинку, але не для українських політиків. Вони останнім часом не дуже люблять демонструвати, як проводять вільний час "без краватки". Але, як і решта чоловіків, вони можуть скинути сорочку та пограти м'язами. Політики теж люди — плавають в морі, занурюються в ополонку, засмагають біля будинку, займаються спортом, б'ються. Верхній одяг в таких справах тільки заважає.

Олег Ляшко

im578x383-lyashko3

Є такий вислів "камера любить". Вона небайдужа до лідера "Радикальної партії", та й він наче не проти зайвий раз сфотографуватися. А може й два чи три. В результаті маємо вражаючу кількість світлин Ляшка з оголеним торсом – отже є з чого обирати.

Віталій Кличко

im578x383-klichko

Мер Києва – колишній спортсмен. Для того, щоб переконатись в його гарній фізичній формі немає потреби вишукувати останні фотосесії – досить переглянути один з його боїв. Але володар титулу чемпіона світу з боксу в п'яти версіях навіть після завершення кар'єри не дає собі відпочинку. Нехай навіть в Київраді немає для нього гідного суперника.

Зорян Шкіряк

im578x383-shkiryak

Йога – добра справа. Нехай вона перешкоджає політичній кар'єрі, але добре позначається на здоров'ї. Судячи з фото, здоров'я в радника міністра внутрішніх справ занепокоєння не викликає.

Геннадій Кернес

im578x383-kernes2

Цій світлині харківського мера вже кілька років. З того часу, як Кернес тяжів до образу Рембо, з ним сталося чимало лиха. Але він не полишив крісла міського голови, отже, і форму собі поверне.

Арсеній Яценюк

im578x383-yacenuk

Цьому фото два роки. Тоді нардеп відпочивав з родиною на Мертвому морі. Зараз прем'єр-міністру вже не до відпочинку. Та й вдягається він то в строгий костюм, то в футболку кольору хакі. Вже немає часу демонструвати свою форму, коли від тебе чекають результатів реформ.

Сергій Тігіпко

im578x383-tigipko

Хоча після президентських перегонів 2014 року він не з'являється на політичному небосхилі, ми його всі дуже добре запам'ятали. Не дає про себе забути і фотосесія Тігіпка на спортмайданчику. Нехай це й було аж напередодні президентських виборів 2010 року.

Віктор Балога

im578x383-baloga3

Суворий відпочинок з кригами та морозами – ось коли Віктор Балога згодився скупатись на загал. Тоді, в 2011 році на Хрещення серед політиків було ознакою гарного тону занурюватись в ополонку. Але інші публічні нирці – Леонід Черновецький, Віктор Ющенко – вже лишили політику, тоді як Балога в тренді. Хоча й не за купальним сезоном, але за політичними подіями.

Дмитро Булатов

im578x383-bulatov

Колишній міністр молоді та спорту завжди був неспортивної статури. Але й не хизувався нею. Отримав повістку, пішов на передову. Отже, не біцепси для чоловіка головне.

Олександр Турчинов

im578x383-turchinov

Стрункий та спритний солдат, який фізичну підготовку, мабуть, на "відмінно" складав. Таким виглядає на фото 30-річної давнини Турчинов. Як з нормативами зараз – можна лише здогадуватись, адже посада секретаря РНБО – цивільна.

Нестор Шуфрич

im578x383-shufrich2

Є час, коли діловий одяг не на часі. Шуфричу сорочка зайва, коли справа доходить до бійки: в Центрвиборчкомі з опозицією, під час мітингу в Одесі з "Правим сектором". Там він встиг засвітитись оголеним по пояс. Оскільки нардеп не уникає доброї рукопашної (з ким він тільки не чубився в парламенті та й не тільки), варто лише дивуватись, чому на переважній більшості фото він не з голим торсом.

джерело: Еспресо