Чорний ринок моди: 10 брендів, які підробляють найчастіше (ФОТО)

24/07/2015     Автор: admin
Чорний ринок моди: 10 брендів, які підробляють найчастіше (ФОТО)

478556

Всім відомо, що дівчата великі любительки дорогих штучок, діамантів та брендового одягу. Модниці хочуть завжди виглядати чудово і кожен день вражати своїм виглядом людей на вулиці.

Однак не всі любительки стильно одягатися можуть дозволити собі на це, так як фірмові речі передових брендів коштують дуже і дуже дорого.

У таких випадках допоможе чорний ринок, якщо вас не бентежить те, що ви будете носити не оригінальне .

CHANEL

Сумки (особливо моделі 2.55 і Boy) і парфуми з переплетеними літерами "С" сьогодні можна знайти в кожному підземному переході. Тільки от з оригіналами їх нічого не об'єднує — парфуми пахнуть інакше, it bags, відверто інакше виглядають. Але прихильниць Модного паризького будинку, не готових інвестувати в модну класику, не бентежить навіть очевидна "фейковість" придбання.

Louis Vuitton

Сумки з монограмами найбільш популярні стали в 2000-х і тут же перетворилися в моветон. А все завдяки китайським фабрикам, які невтомно шиють сумки "під LV" з дерматину, схожого на клейонку. Сьогодні Будинок старанно продовжує відновлювати пул відданих шанувальників, помітно поріділий через "фейки".

Burberry

Чорно-червоно-бежева клітка Burberry вважається одним з найпопулярніших принтів в світі. А на початку все тих же 2000, ажіотаж навколо неї досяг таких обсягів, що англійський бренд ледь не збанкрутував через контрафакта. Цікаво, що найбільшими шанувальниками підробок виявилися самі британці. Усвідомивши всю марність боротьби із "фейками", керівництво Будинку прийняло рішення використовувати принт лише на внутрішній обробці своїх речей або на малопомітних їх ділянках.

Hermès

Об'єкт бажання всіх модниць — сумка Kelly — підробляється нон-стоп з моменту своєї появи на світі. На дорогий "фешин" гроші є далеко не у всіх, а підробки іноді виявляються навіть пристойної якості. Але, запевняємо, привид модного провалу серед тих, хто на око здатний відрізнити оригінал від "фейку", вже є любителькам "бюджетних копій". Тому між підробкою і якісної шкіряною сумкою недорого бренду завжди вибирай друге.

Dolce & Gabbana

Італійський бренд також лідирує в списку підроблюваних — виробники "фейків" радісно "ліпили" заповітний лейбл на все, що в їх розумінні виглядало "дорого-багато". Особливо багато підробок італійського Модного будинку можна було зустріти в 90-х.

Christian Louboutin

Впізнавана червона підошва туфель "лабутенів" зіграла з ними злий жарт — "пірати" логічно вирішили, що для того, щоб підробити їх, достатньо всього лише пофарбувати підошву в червоний колір. Трюк і правда працює — багато дівчата купують "фейкові" Christian Louboutin, навіть про це не підозрюючи. Бренд намагається боротися з підробками, влаштовуючи публічні акти їх масового знищення.

124252 127224 302890 478556 481528 528632 641539 722995