Новини про зірок
Подобається

Зірка «Універу» повністю оголилася в лісі: гарячі фото

23/07/2015     Автор: admin
Зірка «Універу» повністю оголилася в лісі: гарячі фото

Блондинка, яка грає одну з головних ролей в популярному серіалі "Універ", взяла участь в еротичній фотосесії для чоловічого журналу "Максим".
Місце для зйомки було обрано незвичайне: Анна Хилькевич позувала в росыйськомупарку, розташованому в Калінінграді, пише портал Дні.ру.
Пишногруда красуня знялася топлес серед "танцюючих" дерев. Безумовно, читачів ці фотографії привели в захват – всі були в захопленні витонченістю та грацією Анни в образ лісової мавки. Особливу увагу привернув знімок для обкладинки серпневого номера, на якому актриса зображена на дереві.
Однак еротична поза блондинки не завадила пильним громадянам згадати, що такі акробатичні трюки в національному парку заборонені.

"Дивно, якісь подвійні стандарти. Спеціально це дерево обгородили, щоб люди до нього не підходили. А тут – немає ніякого занепокоєння з приводу того, що це може нашкодити природі", – цитує обурену калининградку Наталю місцеве видання "Клопс.Ru".


Адміністрація парку поспішила виправдатися за поведінку Хількевич. Там уточнили: якби те ж саме щодня долали сотні туристів – це завдало б непоправної шкоди пам'ятці природи, але для одиничного випадку вирішили зробити виняток.

113009 451658 498763 627324 978657