Зіркові скандали
Подобається

Михайло Пореченков прибув в Крим для зйомок в серіалі про прокурора Поклонську

23/07/2015     Автор: admin
Михайло Пореченков прибув в Крим для зйомок в серіалі про прокурора Поклонську

55b01cc93618b_image1

Михайло Пореченков знову прибув у Крим. І знову причиною його візиту стали зйомки в черговому серіалі. 12-серійний фільм Віталія Павлова планують знімати в Сімферополі, Ялті і закінчити до кінця літа.

Сам актор розповів місцевим ЗМІ, що знімається вже четвертий день: "Я тут четвертий день, сама картина знімається вже другий місяць. У мене в ній маленька епізодична роль. Це серіал на замовлення каналу "Росія-1". Інших подробиць нового проекту Пореченков, ні Павлов на розповідають. Відомо також, що в телесеріалі знімуться і інші російські зірки: Антон Макарський, Юлія Снігир, Ірина Пегова, Роман Мадянов та інші.

 Пізніше стало відомо, що серіал "Кримська сакура" розповість про життя прокурора Криму Наталії Поклонської, відомої в народі, як "Няш-Мяш". Цікаво, що Віталій Павлов був режисером і попередньої картини з участю Михайла Порченкова, "Чудо в Криму" . Її знімали на анексованому півострові ще в травні. В результаті вийшов бюджетний варіант новорічної комедії, а весь знімальний процес тривав всього 12 днів.