Новини про зірок
Подобається

Чоловік заборонив Ксенії Бородіної робити фото в бікіні

16/07/2015     Автор: admin
Чоловік заборонив Ксенії Бородіної робити фото в бікіні

24_main

Курбан Омарів розлютив телеведучу через килимки у ванній

Новоспечений чоловік Ксенії Бородіної наклав ряд обмежень на дружину – наприклад, заборонив їй фото в бікіні. А ще Курбан Омарів розлютив телеведучу з-за килимків.

Випадок з килимками стався ще до весілля – в період, коли закохані притиралися один до одного. Коли Курбан переїхав до Ксенії, то виявив, що у неї є пунктик. Про це Бородіна розповіла у відвертому інтерв'ю.

"Була одна фішка, яка перший час дратувала. У мене у ванній кімнаті є три килимка, і вкрай важливо, щоб вони лежали рівно, як би смішно це не звучало. Один – біля туалету, другий – біля входу, третій – біля раковини. Але адже чоловіки не розуміють жіночих примх. Звичайно, Курбан постійно їх зсував, – не без здригання згадує ведуча "Дому-2". Я все думала, як же йому сказати, щоб не образити. Один раз натякнула, інший. Зрештою, він зрозумів, посміявся і прийняв моє правило. З тих пір килимки на місцях. А обов'язки по дому ми розділили класично: щось полагодити, перевезення, зібрати – це до Курбана; приготувати, випрати, поприбирати – до мене".

Ксенія зізналася, що із-за ревнощів чоловіка не публікує більше в Instagram відверті знімки. "Якщо б Курбан був тираном, я б не провела з ним і дня. Єдине – намагаюся не нервувати його зайвий раз. Як зауважили мої передплатники, перестала викладати фото в купальнику, після того як він сказав: "Хочу, щоб деякі частини тіла бачив тільки я". Він – чоловік, ревнує", – пояснила виданню StarHit відсутність своїх фото в бікіні телеведуча.