12 найбільш незвичайних у світі жінок: представниці Книги рекордів Гіннесса (ФОТО)

15/07/2015     Автор: admin
12 найбільш незвичайних у світі жінок: представниці Книги рекордів Гіннесса (ФОТО)

Кожна жінка по-своєму унікальна. Але деякі унікальні настільки, що дуже сильно виділяються на тлі інших. Представляємо вашій увазі 12 найбільш незвичайних жінок нашої планети.
Ці жінки унікальні з різних причин. Багато з них сильно постраждали від вроджених захворювань або відхилень. А деякі спеціально змінювали свою зовнішність, щоб відповідати якимось своїм вигаданим ідеалам. У будь-якому випадку кожна з них намагається жити повноцінним життям і радіти тій долі, яка їй судилася.
Елісані Сільва
Це найвища дівчина у світі. Її зріст становить 206 сантиметрів. Причому дівчина досягла його ще в 14-річному віці. Такий гігантизм пов'язаний із захворюванням гіпофіза, який контролює ріст людини. Три роки тому Елісані видалили пухлину, і з тих пір вона перестала рости.

1

Джіоті Амге
Найменша жінка планети народилася в 1993 році в Індії. До 18 років її зріст становив менше 70 сантиметрів, а вага всього 12 кілограмів. Дівчина страждає ахондроплазією, яка обумовлена мутацією в рецепторі ростового гормону. Незважаючи на свій карликовий ріст, Джіоті намагається жити звичайним життям. Мріє стати актрисою чи моделлю. На дозвіллі шиє для себе одяг і робить ювелірні прикраси.

2

Валерія Лук'янова
Уродженка Одеси відома як «жива лялька Барбі», хоча це прізвисько її ображає. Дівчина стверджує, що є енергетичним істотою Аматуе з зоряного скупчення Плеяд, яке втілилося в людському тілі. За її словами, єдина пластична операція, яку вона зробила, це збільшення грудей на два розміри. А інше тіло природне і натуральне. Скептики ж в цьому дуже сумніваються. Істина ж, як завжди, десь поруч.

585161_1279076 889099  original-1358929633

Атайє Елігідагне
20річна ефіопка Атайє Елігідагне носить в нижній губі диск окружністю майже 60 сантиметрів! Така традиція «прикрашати» себе за рік до весілля дотримуються всі дівчата племені, проте Атайє вдалося вставити собі найбільший губної диск і потрапити таким чином в Книгу рекордів Гіннесса.

6 (1)

Пенні Браун
Ця дівчина докладає всі мислимі і немислимі зусилля, щоб стати максимально схожою на Джесіку Реббітгероїню анімаційного фільму «Хто підставив кролика Роджера». Для цієї мети Пенні Браун 23 години на добу стягує себе тугим корсетом, щоб домогтися осинної талії, як у своєї героїні. В результаті цього страждають внутрішні органи, дівчині дуже важко їсти і навіть сидіти. Але Пенні Браун говорить, що це варто того, щоб бути схожою на персонаж мультфільму.

7 (1)

Анета Флорчик
Польська важкоатлетка відома своєю надзвичайною силою. Вона здатна вичавити 500 кілограм у пауерліфтингу, що є рекордом для жінок. Крім того, у неї є декілька більш забавних рекордів. Наприклад, Анета Флорчик зуміла протягом двох хвилин підняти над головою 12 дорослих чоловіків! І за одну хвилину згорнула трубочкою 5 сковорідок.

8 (1)

Аша Мандела
Американка Аша Мандела є володаркою найдовших дредлоків. Для досягнення цієї мети Аша не стриже волосся протягом 25 років. Довжина таких дредів становить майже 17 метрів, а важить така зачіска близько 19 кілограмів! Для того щоб вимити і висушити волосся, жінці потрібно до 50 годин. Крім того, волосся такої довжини доставляють масу інших незручностей, однак Аша відмовляється зістригати хоч пасмо.

9 (1)

Мікель Руффінеллі
Ця 40річна американка прославилася завдяки своїм надзвичайно великими стегнами. Їх обхват досягає 240 сантиметрів! Мікель заявляє, що у неї немає ніяких проблем зі здоров'ям і вона повністю задоволена собою і своїм життям. А її чоловік кожен день говорить їй, що вонанайпрекрасніша жінка в світі.

10 (1)

Джулія Гнус
Джулія Гнус є самою татуйованою жінкою в світі. На її тілі налічується понад 400 татуювань. Вдатися до послуг татусалонів Джулію змусило шкірне захворювання. При попаданні на тіло ультрафіолетових променів, шкіра жінки покривалася опіками, після яких залишалися жахливі шрами. Джулія вирішила не звертатися до допомоги пластичних хірургів, а приховала свої шрами під татуюваннями.

12

Майра Хіллс
Ця жінка володіє найбільшим штучним бюстом і бюстгальтери їй доводиться шити на замовлення. Обхват грудей Майри становить 149 сантиметрів, у той час як обсяг талії дорівнює 71 см, а стегон91 див. Вага грудей становить 15 кілограмів, однак Майра Хіллс згодна терпіти всі пов'язані з цим незручності заради такої «краси».

13

Енні ХокінсТернер
Найбільша натуральна груди належить Енні ХокінсТернер, яка більш відома як Норма Стиц. Обхват її грудей становить 178 сантиметрів, а вага наближається до 50 кілограмів! Такий неймовірний результат захворювання гигантомастією. Тим не менш, це допомогло зробити Енні кар'єру в модельному бізнесі.

14