Новини про зірок
Подобається

Красунчик-полісмен розповів подробиці особистого життя та історію першого кохання (ВІДЕО)

09/07/2015     Автор: admin
Красунчик-полісмен розповів подробиці особистого життя та історію першого кохання (ВІДЕО)

ceef62c579b8841c8788aa3793ff23da

Глава патрульної поліції Києва Олександр Фацевич в інтерв'ю розповів про своє перше та єдине кохання і ставлення його дружини до роботи правоохоронцем.

Фацевич розповів про те, що хоче перевезти свою родину – дружину та маленьку донечку – до столиці.

"Дадуть житло — будемо жити в гуртожитку, ні — будемо знімати. Буде видно. Зараз поки ми працюємо і у мене немає часу про це подумати. Спочатку потрібно, щоб управління запрацювало, щоб патруль почав працювати повноцінно, на повну силу. Щоб мені можна було виділити хоча б пару годин, щоб я облаштувався і перевіз сім'ю сюди", — сказав головний патрульний столиці, додавши, що переїзд запланував на серпень.

 Реакція соцмереж на главу патрульної служби Києва Він розповів про те, що його дружина Марина – перше та єдине кохання його життя. Зустрівся зі своєю обраницею Фацевич ще у військовому інституті, а обручку не носить лише тому, що служба не дозволяє.

"На КПП інституту військового. Так, це моя перша і єдина любов", — сказав столичний поліцейський. За його словами, дружина не ревнує через його образ "голлівудського красунчика" та реагує на подібні речі із посмішкою. "Не знаю, але конфліктів не було. З посмішкою, думаю, я не бачу проблем", — резюмував Фацевич.