Новини про зірок
Подобається

Топ найяскравіших київських копів: красуні в бікіні, зірка жердини і хіпстер (ФОТО)

08/07/2015     Автор: admin
Топ найяскравіших київських копів: красуні в бікіні, зірка жердини і хіпстер (ФОТО)

На вихідних, 4-5 липня, у Києві розпочала роботу нова патрульна поліція. Дві тисячі новоспечених співробітників правоохоронних органів миттєво опинилися під пильною увагою ЗМІ та мешканців столиці.

Найактивніші інтернет-користувачі навіть потрудилися розшукати особисті сторінки правоохоронців, щоб дізнатися, хто ті нові люди, яким ми довіримо спокій у місті.
Хоча, варто визнати, що відкритість нового підрозділу і самих патрульних разюче відрізняється від колишньої. За прикладом міністрів і держструктур у патрульної поліції тепер є свої акаунти в соцмережах.

1

Hardrock-коп
Фотографія поліцейського з татуюваннями на пальцях рук з написом "Hard Rock" викликала справжній ажіотаж серед інтернет-користувачів. "Київський рейнджер", як вже встигли охрестити 32-річного Олександра в соцмережах, схожий швидше на затятого хулігана, ніж на охоронця закону. На його сторінці, яку відшукали цікаві кияни, видно, що хлопець до вступу в поліцію вів богемний спосіб життя: майбутній коп відривався на концертах, подорожував по світу і самовыражался за допомогою зовнішності, зокрема, пірсингу і тату. Втім, як відомо, зовнішність оманлива, і відразу шанувальник хард-року вирішив обрізати довгі волосся і сховати забиті татуюваннями руки під строгу чорну форму, щоб знизити рівень злочинності в країні.

2
Боксерка і тусовщиця
Полісвумен Діана Лугова – сучасний прототип героїні "Кавказької полонянки": і розумниця, і красуня, і кандидат у майстри спорту з боксу. Дівчина в цьому році закінчила університет і отримала ступінь магістра. Судячи з фото з соцмережі ВКонтакте, не дивлячись на навчання і захоплення спортом, в новоявленої захисниці правопорядку ще залишається час на нічні клуби, звідки вона частенько публікує фотозвіти.

3

Зірка соцмереж
Людмила Мілевич вже встигла стати зіркою інтернету. З дівчиною модельної зовнішності охоче роблять селфи на вулиці, а також пишуть їй компліменти в мережі. 27-річній Людмилі навіть жартома зізнаються в "порушенні закону", лише б заслуговує уваги ефектної брюнетки.
Однак така блискавична популярність зіграла не на користь молодій співробітниці поліції. Фотографії Мілевич на особистій сторінці в Instagram викликали бурю обурення у скептиків, які вважали їх неналежними для співробітника патрульної служби. Так, найбільше критики посипалося з-за фотографій, на яких Мілевич позувала в пікантному бікіні і з дорогими аксесуарами. Як зізналася пізніше дівчина, з-за растираживанных фотографій їй, швидше за все, доведеться писати рапорт начальству.

4

Краса по-українськи
Дівчата в патрульній службі всі як на підбір. Глянувши на них, власники модельних агентств від заздрості жбурляють зараз у скаутів журналами "Vogue". 24-річна уродженка Черкащини Людмила Ульянченко ще раз підтверджує, що українки не дарма вважаються одними з найкрасивіших у світі.
Схоже, заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе, вирішила змінити типовий образ поліцейського на "глянцевий". Дівчата у формі продовжують підкорювати серця тисяч користувачів Instagram.

5

Полісмен-воркаутер
Працівник підрозділу патрульної служби Сергій Суший тренує силу і витривалість не тільки в тренажерному залі, але і в танцювальному. Хлопець активно займається воркаутом і як снаряда нерідко використовує пілон (жердина), виконуючи на ньому елементи спортивної гімнастики. Приємно знати, що патрульні працюють над своєю фізичною формою не тільки для того, щоб здати необхідні нормативи, але і в цілях самовдосконалення.

6

Патрульний хіпстер
Представники київської поліції мало того, що стали більш ввічливими, так ще і відрізняються гарним смаком. Наприклад, користувач Instagram Влад Шейко може сміливо претендувати на звання самого модного копа в місті. Користувачі мережі вже нарекли його "хіпстером" з-за педантичного відношення до зовнішнього вигляду і відповідних способів позування для фото.
А от настільки ефективні, як і миловидні нові співробітники патрульної служби, дізнаємося згодом.

261490 324320 437156 534338 537309 662899 681395 725729 744355 822910 935746