Новини про зірок
Подобається

Кобзон під санціями ЄС попросить Путіна допомогти з лікуванням в Європі (ФОТО)

08/07/2015     Автор: admin
Кобзон під санціями ЄС попросить Путіна допомогти з лікуванням в Європі (ФОТО)

256855

Під санкціями країн Заходу російський співак Йосип Кобзон збирається звернутися за допомогою до президента Володимира Путіна, в разі необхідності лікування за кордоном.
"Якби ці європейські санкції стосувалися тільки Кобзона, я б звернувся в Європейський суд, як це зробила Валерія, коли їй заборонили в'їзд в Юрмалу. Але санкцій зазнали десятки наших громадян, думаю, потрібно проявляти солідарність", — цитує Кобзона РИА Новости.
"Всі ми знаємо, що таке санкції — боротися з ними марно. Якщо за станом здоров'я мені порекомендують прооперуватися в країні, яка наклала санкції, я думаю, що я звернуся до президента, і він мені допоможе", — додав співак.
Він шкодує, що з-за санкцій країн Заходу не поїде до онуків в Іспанію.
При цьому він божиться, що нічого страшного не відбувається.
"Сочі відкритий, Байкал, Кисловодськ і Мінеральні води відкриті. У Геленджику буду очолювати журі. В Туреччину, будь ласка, приїжджай… Європа відпочине без нас, а ми без неї. Я ніякої трагедії не відчуваю", — резюмував Кобзон.

На заяву Кобзона відреагували вже соціальні мережі.
"Шановний Кобзон, ми, звичайно, бажаємо вам здоров'я і довголіття, але зрозумійте правильно .Ви коли йшли в Держдуму працювати, напевно ж усвідомлювали, що там не співати треба, і не відкривати рот під фонограму, а доведеться приймати важкі рішення, і головне, брати на себе відповідальність за ці рішення. Так чому ви, користуючись службовим становищем, намагаєтеся уникнути відповідальності за свої слова і вчинки, вважаючи, що для вас зроблять виняток, скасують особисто для вас санкції і візьмуть за кордоном, щоб ви пройшли лікування? Як ви думаєте, скільки тисяч людей з-за того, що ви зараз влаштували війнушку в Україні і проголосували за введення російських антисанкций, не отримають належного харчування, відпочинку, не отримають роботу назад, тому що їх скоротили. Ви що думали, коли на кнопочки натискали?" — написала у своєму Facebook журналістка, представник Комітету громадянських ініціатив Катерина Макаревич.
"Так що не треба от зараз плакатися в жилетку всій Росії і бігти просити у "татуся", щоб він щось зробив для вас. Вже краще, якщо любите звертатися за допомогою, то біжіть до МОЗ, може, вони нарешті почнуть працювати на благо розвитку російського охорони здоров'я. Щоб такі, як ви, показували своїм прикладом, що російські клініки найкращі, а російські препарати найефективніші. Ви тільки не подумайте, що вам бажають зла. Просто люди ставляться до вас, так само, як і ви до них, судячи по вашим голосуванням за різні закони — байдуже. Вже вибачайте", — додала вона.