Зірка тижня
Подобається

Земфіра про Україну: у Росії більше грошей, в Україні — душі (ВІДЕО)

07/07/2015     Автор: admin
Земфіра про Україну: у Росії більше грошей, в Україні — душі (ВІДЕО)

590609

Після концерту в Грузії рок-виконавицю Земфіру засуджує більша частина російського шоу-бізнесу за те, що на концерті в Тбілісі артистка розгорнула прапор України, який подав їй шанувальник з Києва.


Хоч Земфіра не планувала такого розвитку подій, але сенсацією це не стало — вона й раніше неодноразово підтримувала Україну, виступаючи проти агресивної політики Росії.


Ще в 2008 році на київському концерті Земфіра виконала пісню групи "Океан Ельзи" – "Відпусти".


З цим же відео співачка виступила на підтримку України в конфлікті з Росією в березні минулого року, залишивши його на своєму офіційному сайті закріпленим.


Перед виконанням композиції Земфіра вимовила теплі слова в адресу України:" Останні кілька років я кажу, що в Росії, звичайно, більше можливостей, більше грошей. В Україні – більше душі".

В той же фатальний для України березень 2014го, коли Крим окупували, російська співачка була серед тих виконавців, які обговорювали концерт миру в Криму.


"Є ідеї зробити концерти миру в Криму. Ми говорили про це довго з Миколою Расторгуєвим, Юрою Шевчуком і Макаревичем, Земфірою, звичайно ж", — ділився Святослав Вакарчук у минулому році. Але планам не вдалося здійснитися.

19 вересня 2014 року на сольному концерті Земфіри в Москві зі сцени знову прозвучала вже заборонена пісня "Відпусти" — так званий "привіт Україні". Тоді московська публіка зустріла українську композицію бурхливими оваціями.


Нагадаємо, 4 липня російська рокспівачка Земфіра під час свого виступу в Тбілісі розгорнула на сцені прапор України. Після чого, російські колеги співачки накинулися на неї з критикою. Пізніше продюсер Земфіри заявив, що співачка про Україну переживає не зза піару.