Новини про зірок
Подобається

Шикарна красуня з Playboy виявилася серійною вбивцею (ФОТО)

07/07/2015     Автор: admin
Шикарна красуня з Playboy виявилася серійною вбивцею (ФОТО)

 

jpg_135

Модель була затримана в ході спецоперації

Світові світські хроніки сьогодні рясніють повідомленнями про гучний скандал, що розгорівся в Боснії. Там затримано фотомодель Playboy і за сумісництвом колишню "Міс Боснія" Слободанку Тошич. Зірку глянцю підозрюють у причетності до п'яти вбивств, бандитських нальотів і грабежах.

За версією слідства, вона була королевою не лише краси, але й балканської мафії, пише Jutarnji.hr.

Красуня була затримана 1 липня в ході спецоперації під кодовою назвою "Лялька". Поліцейські вважають, що Слободанка Тошич входила в банду, ватажком якої був її коханий. У даний час він вже відбуває покарання.

Читайте також: Найсексуальніша рибачка підкорила Інтернет

Всього в злочинному угрупованні налічувалося 32 людини, у тому числі колишні співробітники спецназу поліції, Прикордонної служби та МВС. Промишляючи вбивствами і розбійними нападами, вони викрали близько 4,5 мільйонів євро.

Угруповання діяло до осені 2012 року, після чого розпалося через внутрішні чвари. Також передбачається, що яблуком розбрату могла стати Слободанка Тошич.

Двоє підозрюваних не дожили до суду: один повісився, а інший помер від серцевого нападу. Інші двоє – Сєад Робович і Едін Ахметспахич – визнали провину і погодилися на розгляд кримінальної справи в особливому порядку. Вони вже засуджені до п'яти років ув'язнення кожен.

Деяким обвинуваченим вдалося сховатися в Сербії.

Саму Слободанку Тошич, яка має кличку Боба, підозрюють у п'яти вбивствах. Причому однією з жертв став колишній коханий, який був кримінальним авторитетом.

Тошич народилася в місті Хан-Пієсак у Боснії. Замітаючи сліди своєї злочинної діяльності, вона в 2014 році приїхала в Хорватію, де знімалася для глянцевих журналів, у тому числі для Playboy, а також брала участь в реаліті-шоу (сербська версія "Залишитися в живих"), пише The Daily Mirror.

Зараз вирішується питання про екстрадицію Слободанки Тошич на батьківщину.