Новини про зірок
Подобається

Стало відомо, як прапор України потрапив у руки Земфіри (ФОТО)

06/07/2015     Автор: admin
Стало відомо, як прапор України потрапив у руки Земфіри (ФОТО)

44fcb3d7258e4f690aeced89b1b5ff51

Українка Наталія Воронова стала очевидцем інциденту під час концерту російської співачки Земфіри.

Днями у Грузії відбувся сольний концерт відомої російської співачки Земфіри, під час якого артистка розгорнула на сцені український прапор. Російські ЗМІ і деякі артисти різко відреагували на вчинок своєї співвітчизниці і засудили таке її поведінка. Прихильниця Земфіри з Волинської області Наталія Воронова розповіла порталу volynpost.com чому прапор України опинився в руках у знаменитої російської зірки. Наталія поскаржилася, що стала випадковою жертвою політичного скандалу і зізналася, що прапор потрапив в руки Земфіри випадково. Дівчина заявила, що артистка під час виступу вихопила прапор з рук її друга, який стояв у першому ряду.

ЗМІ заявили, що це була “заказуха“, але українських прапор потрапив до Земфірі випадково! Вона вихопила його з рук мого друга, який стояв у першому ряду! Ми хотіли тільки показати артистці, що ми є її прихильниками з України. Те, що Земфіра з'явилася на сцені з прапором – спонтанний, незапланований епізод. Ми могли бути там, а могли і не бути, і ніхто нам нічого не платив!“, – прокоментувала Наталія Воронова.

Наталя разом зі своїм другом обурені тим, що російські ЗМІ піднесли вчинок Земфіри, як проплачену акцію і категорично відкинула таке припущення.

05ef749f1b9ae560a9ff1b4727c8edc8