Зіркові скандали
Подобається

Батько Фріске влаштував «розборки» з Шепелєвим

05/07/2015     Автор: admin
Батько Фріске влаштував «розборки» з Шепелєвим

скачанные файлы

Батько Жанни Фріске вважає, що цивільний чоловік доньки Дмитро Шепелєв під час лікування співачки покладався не на тих лікарів.

Про це Володимир Фріске заявив в ефірі програми "Прямий ефір".
"Коли вона захворіла, там були тільки дитина і моя дружина. Діма був тут. І він дуже довго не приїжджав. Я просив Жанну відправитися в лікарню, але вона сказала, що буде чекати Дмитра. Вона чекала його три тижні. Може бути, якщо б вона раніше поїхала, то все по-іншому пішло б", — сказав він.
Батько співачки розповів і про те, що між ним і Дмитром відразу виник спір щодо клініки, в якій Жанна мала б проходити лікування.
"Я попросив: Діма, я тебе прошу, вилікуй її, — каже батько співачки, — Якщо кілька людей буде лізти, так не годиться — треба, щоб одна людина всім займалася. Коли її привезли в Німеччину, мені не дуже сподобалися і лікарі, і клініка він чомусь її туди привіз, хоча всі були проти, і ми, і подруги Жанни. Я зрозумів, що її туди повезли не лікувати, а вмирати. Дружина хотіла, щоб її привезли сюди, назад. Потім Діма вже їздив до Японії, а після Нового року вони прийняли рішення і поїхали в Нью-Йорк".
Володимир Фріске також поскаржився на вакцину, яку випробували на його дочці. Він вважає, що її не лікували, а просто перевіряли дію експериментального препарату
Під час програми лікар-онколог Микола Потуданский постарався розвіяти підозри батька співачки.

На його думку, Шепелєв зробив все, що тільки було можливо в подібній ситуації.