Новини про зірок
Подобається

155-кілограмова модель: «Чоловіки вважають мене шалено сексуальною» (ФОТО,ВІДЕО)

02/07/2015     Автор: admin
155-кілограмова модель: «Чоловіки вважають мене шалено сексуальною» (ФОТО,ВІДЕО)

956130   

Знайомтеся, Тесс Холлідей — найбільш обговорювана plus-size модель в світі. Розмір одягу — 60, об'єм стегон — 130 см, вага — 155 кг

Біографія в кращих традиціях американського self-made-men. Товсту і некрасиву дівчинку в школі ніхто не любив і щоб довести однокласникам, що вона ого-го-го, Тесс кинула навчання і в 17 років поїхала в Нью-Йорк.


Зараз їй 29, і їй є чим похвалитися: контракт з одним з провідних модельних агентств світу, обкладинка журналу People, солідні контракти з виробниками одягу і косметики, більше мільйона підписників у соцмережах. Кілька років тому з її подачі в Інстаграмі з'явився хештег #EffYourBeautyStandards («до біса ваші стандарти краси»). Сотні тисяч дівчат з «неідеальними» фігурами публікують свої фотографії і навчаються пишатися своїм тілом.

8565545956171956172


Найбільшою моделі в fashion-індустрії непросто було досягти визнання, і все вийшло, як вважає Тесс, тому що у неї шалена енергетика.


«Чоловіки вважають мене неймовірно сексуальною. На мені ж не стоїть клеймо, раз я plus-size. Думаю, й інші відчувають, що від мене виходить позитивна енергія», — зізналася Тесс в інтерв'ю британському інтернет-виданню Daily Star.

«Прийнято вважати, що товстуни живуть нещасної життям, що великий розмір одягуце смертний вирок. Я думаю, потрібно розповідати людям, що і по той бік 16го розміру (рос. 54) є життя, радість, секс і кохання" – додає товстуха.


А от експерти зі світу моди налаштовані більш скептично. Вони впевнені, якби Тесс прийти в індустрію моди десять років тому, такого успіху вона не домоглася. Але зараз, коли світ катастрофічно товстішає, змінюються і стандарти краси. І для великих людей теж потрібна мода і відповідні моделі.