Зіркові скандали
Подобається

Аффлек і Гарнер розлучаються після 10 років шлюбу

01/07/2015     Автор: admin
Аффлек і Гарнер розлучаються після 10 років шлюбу

І все-таки це сталося: чутки про те, що Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер, днями відзначили десяту річницю весілля, розлучаються, підтвердилися. Актори офіційно заявили, що мають намір розлучитися

«Після довгих і наполегливих роздумів і міркувань ми прийняли складне рішення: ми розлучаємося. Ми збережемо любов, дружбу і єдиний підхід до виховання дітей, чиє приватне життя ми просимо поважати в цей непростий час», – цитує повідомлення пари видання TMZ.

42-річний Бен і 43-річна Дженніфер зазначили, що ця заява стане їхнім єдиним коментарем щодо цієї «приватної сімейної теми».

Нагадаємо, чутки про розрив з'явилися в зарубіжній пресі в кінці травня.

Тоді повідомлялося, що останнім часом Аффлек і Гарнер все рідше разом попадалися на очі папараці. Крім того, в день народження Джен, 17 квітня, її чоловіка помітили одного в Канаді, причому обручки на його пальці не було. Гарнер, раніше заявляла в інтерв'ю, що в шлюбі з Аффлеком жити не так-то просто: відносини з ним, за її словами, вимагає великого терпіння.

Аффлек і Гарнер одружилися в 2005 році, до цього вони зустрічалися близько року. У пари троє дітей: дев'ятирічна Вайолет, шестирічна Серафіна, трирічний Самуель.

1435752439_big