Новости о звездах @ru
Подобається

Весомые люди: как меняются фигуры политиков после избрания в Раду (ФОТО)

29/06/2015     Автор: admin
Весомые люди: как меняются фигуры политиков после избрания в Раду (ФОТО)

Робота в парламенті накладає відбиток не тільки на репутації, але і на постаті народних обранців. І поки одні парламентарії намагаються скинути зайві кілограми, морить себе голодом і строгими дієтами, іншінабирають вагу не тільки в політиці.

292688


Незламний Антон Геращенко


"Я знаю точно неможливе можливо": ці рядки можна сміливо присвятити Антону Геращенко, адже депутата і радника глави МВС України за три місяці вдалося скинути 16 кілограм зайвої ваги. Примітно, що на цьому він зупинятися не планує, адже його метаскинути ще, щонайменше, 30 кілограм.

В одному з інтерв'ю політик зізнався, що у свої 36 років він важить 153 кілограми. Причиною того, за його словами, став постійний стрес із-за роботи, який "увесь час хочеться заїсти".


Нардеп зараз дотримується правил здорового харчування: не їсть хліб, цукор і відмовляється від вечері після семи годин вечора. Своєчасний прийом їжі став настільки важливим для Геращенко, що навіть під час засідання Ради політика одного разу "підловили" з тарілкою супу в парламентській їдальні. Як любив висловлюватися казковий герой Пончик з "Незнайки на Місяці": "Режим харчування порушувати не можна", ну і тим більше, як можна вирішувати справи державної ваги на голодний шлунок?



 

792981 (1)

Голодний піст Юрія Мірошниченка


Представник "Опозиційного блоку" Юрій Мірошниченко своїм різким схудненням кілька років тому породив чутки про можливу серйозної хвороби. Екс-регіонал під час Великого посту в 2012 році позбувся своїх пухких щічок і змінив розмір одягу. Загалом нардеп тоді скинув близько 27 кілограм.

"Під час посту він 40 днів голодував і скинув 27 кг. Це був кошмар! Він при цьому ще ходив на роботу і пив одну мінеральну воду", – розповіла помічниця депутата.

Варто відзначити, що політик до парламентської діяльності, судячи з архівних фото, не мав проблем із зайвою вагою.


Зараз же Мірошниченко продовжує стежити за своєю фігурою і харчуванням. Депутат в обов'язковому порядку вживає під час обіду супи, а іноді навіть робить це в сесійній залі, на чому був "спійманий" журналістами.

716146


Сувора дієта Юлії Тимошенко


За свою майже 20річну політичну кар'єру "Леді Ю" експериментувала з різними образами і стилями. У стінах Ради ми бачили Тимошенко повної, худий, з косою, з розпущеним волоссям, у строгих костюмах і елегантних сукнях.

У своїх інтерв'ю політик неодноразово підкреслювала, що живить пристрасть до здорового способу життя і щодня пробігає вранці по 10 кілометрів, що дозволяє їй тримати себе у формі. А за час, проведений в ув'язненні, лідер БЮТ, як повідомляють близькі Тимошенко, схудла на 10 кілограм. Втім, після повернення політика в Раду, повернулися і кілограми, скинуті в колонії, про що свідчить поява Юлії Володимирівни у сесійній залі 18 червня.


Але "залізна леді" не звикла здаватися і в близькому оточенні екс-прем'єра кажуть, що Тимошенко вже сіла на сувору дієту. Тепер у Раді можна нескінченно дивитися на три речі: як голосують "кнопкодави", б'ються представники різних політсил і худнуть нардепи.

995248


Ірина Геращенко

Депутат останніх трьох скликань парламенту Ірина Геращенко прийшла в політику з журналістики. Жвава дівчина досить швидко пройшла шлях від прес-секретаря лідера блоку "Наша Україна" до парламентаря. За цей час вона не тільки змінила політичну орієнтацію, але і змінилася зовні. Депутат помітно "раздобріла" і тепер вважає за краще носити одяг, більш вільного крою. Втім, ця обставина навряд чи засмучує впевнену в собі Геращенко. Варто згадати лише сміливий вихід політика на подіум модного показу на "Ukrainian Fashion Week" у 2008 році, де Ірина Володимирівна приймала участь поряд з професійними моделями та з зірками шоу-бізнесу, демонструючи свої пишні форми з автоматом в руках.

329401


В'ячеслав Кириленко: від революціонера до зірки екрану

Депутат останніх трьох скликань парламенту Ірина Геращенко прийшла в політику з журналістики. Жвава дівчина досить швидко пройшла шлях від прес-секретаря лідера блоку "Наша Україна" до парламентаря. За цей час Вона не тільки змінила політичну орієнтацію, але і змінилася зовні. Депутат помітно раздобрела і тепер вважає за краще носити одяг, більш вільного крою. Втім, ця обставина навряд чи засмучує впевнену в собі Геращенко. Варто згадати лише сміливий вихід політика на подіум модного показу на "Ukrainian Fashion Week" у 2008 році, де Ірина Володимирівна приймала участь поряд з професійними моделями та з зірками шоу-бізнесу, демонструючи свої пишні форми з автоматом в руках.