Новини про зірок
Подобається

Нардеп Злата Огневич вирішила стати балериною (ВІДЕО)

27/06/2015     Автор: admin
Нардеп Злата Огневич вирішила стати балериною (ВІДЕО)

384789642

Про це співачка та народний депутат України  розповіла "Світському життю"

-Злато, не дивно тебе зустріти на балетній виставі. Адже окрім того, що ти — співачка, народний депутат України, ти ще захоплюєшся балетом. Щодня ти прокидаєшся вранці і перш ніж сісти в своє депутатське крісло, ти спочатку стоїш на пуантах.

-Так, це правда. О шостій ранку я прокидаюся, їду на тренування, ще хочу спати, але як тільки я саджуся в перше пліє — одразу прокидаюся.

-Чому ти вирішила зайнятися балетом? Ти в дитинстві мріяла бути балериною?

-Це була моя дитяча мрія. Але мама не віддала мене в балетне училище, тому що тато — військовий і ми постійно переїжджали. А коли я вперше побачила балет — це було "Лебедине озеро", мені було три роки, я захотіла бути такою, як ці лебеді. Але мама відмовила.

-Стати на пуанти — нелегка задача. Коли ти стала на пуанти? Скільки часу прошйло з початку занять?

-Якщо сидіти на дієті, то, в принципі, я схожа на балерину на пуантах. Тільки після двох років занять я виявила сміливість і запропонувала викладачу спробувати. Для мене це було щось нереальне! Педагог робить мені зауваження, але в мене все краще виходить. В мене вже виходить фуете, атитюд вже схожий на атитюд. Зараз я вже знайшла свою точку опори і намагаюся крутитись.

 Злата Огневич
-Засідання у Верховній Раді ти час від часу пропускаєш. А щодо балету?

-Про всі свої пропуски я пишу листа до відділу кадрів, все серйозно. Зізнаюся, що ось нещодавно пропустила балет, тому що лягла спати дуже пізно, і три години сну було мені замало. Якщо б не цей випадок, можна сказати, що я не пропускаю занять.

 Злата Огневич
-Ти сидиш на дієті, аби більше в пуантах походити на балерину?

-Так, зараз я перейшла на органічні солодощі, не вживаю торти з магазину, тому що це все транс-жири, таке страшне слово. Це все не горить, отрута відкладається в організмі, тобто, я зараз дуже стежу за тим, що і як я їм. Почала займатися спортом, вести активний спосіб життя, не їсти кілограми "Київській" торт на ден. Я могла раніше з'їсти кілограм "Київського" торту за вечір.

-І торт не відкладався на боках?

-Я думаю, що відкладалося. Тому що мої друзі, які мене добре знають, кажуть, що я схудла.