Зірка тижня
Подобається

Пол Маккартні: я щасливчик, бо не працюю на свинофермі

26/06/2015     Автор: admin
Пол Маккартні: я щасливчик, бо не працюю на свинофермі

57
 Маккартні зав'язав з косяком, продовжує подорожувати і час від часу попиває олимонену текілу. У червні легенда рок-н-рольних 60-их відсвяткував своє 73-річчя. Ми вирішили зібрати найцікавіші із найновіших його цитат.
Ми дозволили собі безцеремонно повиривати цитати Маккартні з контексту всіх його недавніх інтерв'ю і створити з ласих шматків розповідь у стилі "Про що на свинячий фермі Пол розмовляв з Маргаритою". Читайте!
“Багатьом людям набридає життя в дорозі, особливо коли їм дійсно добре вдома. Але я хочу і те і інше. У мене хороше домашнє життя, і в дорозі мені чудово. Іноді мені кажуть: дідусь… дідусь… Я не думаю про себе як про людину свого віку. Це трохи шокує, чи не так? Досі відчуваю себе так, ніби мені близько тридцяти. Замість того щоб викурити косяк, я тепер п'ю келих червоного вина або хорошу "Маргариту. У мене є друг, який протягом багатьох років робить для мене добірку танцювальних треків і нових релізів. Я слухаю їх, коли готую або воджу машину, і просто розумію, що мені цікаво хто чим займається. До мене треки, на кшталт Happy Фаррелла, потрапляють ще до того, як вони прозвучать на публіці, і я наголошую: "О, це чіпляє. Це буде хітом". Я розпещений колабораціями, тому що у мене був Джон. Нереально навіть подумати, що я знайду кращого напарника, ніж він. Мені подзвонили і сказали: "Каньє хоче з тобою працювати". Я сказав: "Вау!". Потім сказав: "Так". Я з Ліверпуля, у нас так прийнято". Раніше я думав приблизно так: "О, чудово, це хіп-хоп. Він галасливий". Але потім зрозумів, що це міська поезія. Як Боб Ділан — поет, так і Джей-Зі з Каньє Вестом".
Я щасливчик. Я не працюю на свинофермі.