Новини про зірок
Подобається

Собчак шокувало те, що в Росії її целюліт важливіше політики (ФОТО)

25/06/2015     Автор: admin
Собчак шокувало те, що в Росії її целюліт важливіше політики (ФОТО)

Відома телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак прокоментувала обговорення в російських ЗМІ її фігури.

Собчак, яка 24 червня стала модератором дебатів голови правління "Роснано" Анатолія Чубайса і опозиційного політика Олексія Навального, висловила своє щире засмучення, що цей унікальний телепроект зацікавив росіян менше, ніж невдалі фотографії телеведучої.

"Відлітаючи з дівич-вечора улюбленої подруги, мені здавалося, що перші прямоефірні дебати з держуправлінцем — це дуже важливо, це сенсація! Але ні. Виявилося, що проблеми Роснано хвилюють більшість набагато менше, ніж "собчак без фотошопа" в топі Яндекса. Тому, мабуть, і живемо в тій системі держуправління, яку заслужили. Бо як целюліт важливіше політики" — написала Ксенія в своєму Instagram.

Телеведуча, яка останнім часом активно займається спортом, також пояснила знімки, які розлетілися в ЗМІ, невдалим ракурсом. Крім того, Собчак запросила на своє тренування всіх, хто сумнівається у її спортивній формі.


"Телевізор завжди додає 5-6 кілограм, а ширококутний об'єктив фотоапарата може сплюснуть, розширити і знайти такий "правильний" світ, що навіть Анджеліна Джолі стане страховиськом. Друзі! Чекаю всіх, хто сумнівався в моїй фізичній формі в готелі Ritz-Carlton на -1 поверсі в 12 ранку кожен божий день, крім відряджень. Я познайомлю вас з тренером Миколою. А тіло моє, воно не ідеально, і буде неминуче тільки гірше з роками, а потім взагалі, не повірите, помре. Тому приділяючи йому належну півтори години в день, я намагаюся концентруватися все-таки на більш важливих і довговічних речі. І вам того бажаю!!" — написала Собчак.

Раніше російські журналісти розповсюдили фотографії Ксенії Собчак під час відпочинку на Ібіці, де журналістка виглядала не зовсім підтягнуто. Порівнюючи знімки з тими, які Ксенія викладає у своїх соцмережах, ЗМІ натякнули, що зірка обманює своїх прихильників.

166948 251376 925632