Новини про зірок
Подобається

Доньку Вітні Х’юстон відправили у хоспис

25/06/2015     Автор: admin
Доньку Вітні Х’юстон відправили у хоспис

1577581

Сестра Вітні Х'юстон — Пет Х'юстон — повідомила зарубіжним ЗМІ, що сьогодні Боббі Крістіна Браун була доставлена ​​в хоспіс-центр.

За словами родички, на поліпшення стану здоров'я дівчини розраховувати не доводиться:

"Незважаючи на надану медичну допомогу, Боббі Крістіні Браун стає все гірше. На даний момент вона перебуває в хоспісі. Ми дякуємо всім за підтримку і молитви. Зараз вона в руках Господа".

Минулого тижня юристи Боббі Брауна заявили, що сім'я Боббі Крістіни зосередиться на розслідуванні трагічного інциденту:

"Забезпечення догляду за Боббі Крістіною і пошук причетних до злочину — ось наші пріоритети на даний момент. Винні мають бути покарані".

Нагадаємо, 31 січня Боббі Крістіна Браун була доставлена ​​в лікарню міста Розуелл в несвідомому стані. Після надання першої допомоги, лікарі ввели дівчину в стан штучної коми.

21-річну Боббі виявили у ванній кімнаті її бойфренд Нік Гордон і друг сім'ї Макс Ломас, які спробували надати їй першу допомогу і самостійно провести реанімаційні заходи до приїзду лікарів.

Згідно з популярною в інтернеті версії, Макс Ломас і Нік Гордон мають безпосереднє відношення до події. Імовірно, дочка Вітні Х'юстон втратила свідомість від прийому великої дози наркотиків, а вже потім Ломас і Гордон позбулися речовин, що залишилися і помістили дівчину в теплу ванну, намагаючись або привести її в себе, або приховати справжню причину несвідомого стану Боббі Крістіни.