Новини про зірок
Подобається

Весілля мрії або мрія-весілля (ФОТО)

23/06/2015     Автор: admin
Весілля мрії або мрія-весілля (ФОТО)

 summer-weddings-in-article-banner

Літній сезон у розпалі. І, як не дивно, інстаграм-профілі багатьох леді, які проявляють зацікавленість цією тематикою, сповнені новинками не лише весільними сукнями улюблених дизайнерів із екстравагантним та класичним кроєм, але й всією навколовесільною тематикою.
Зокрема, на сторінках американського Vogue редактори рубрик вирішили описати свій ідеал весілля. Завданням кожного із них було висвітлити свій еталон, який містив би у собі і омріяну локалізацію події, і декор і, звісно, сукню-ідеал. Ми вирішили подати варіант редакторки рубрики Accessories.
Ось що із цього вийшло!
Одна із редакторок, а саме Елі Даніелсон переконана, що  елементами, які здійснюють найпомітніший вплив на атмосферу весілля є сукня та місце проведення дійства. Ось що вона каже: “Тож, я почну з найважливішого – місця. Я обираю Піппін-Хілл, що у штаті Вірджинія. Атмосфера там дуже спокійна. Плаття я обрала у відповідному стилі. Воно просте, але елегантне.”
Притримуючись вподобаної простоти, пані Даніелсон, при виборі взуття, надала превагу Табіті Сіммонс. Вона переконана, що у взутті від відомої модельєрки весільний танок буде легким та невимушеним.
Деніелсон продумала і те, яким чином розташувати святкові столи для того, аби гості почували себе природно. З чималої комбінації їх розташування вона надала перевагу можна сказати класичному варіанту, а саме: найбільш прийнятним у своєму еталоні постановки весілля вона вважає розташування столів у один довгий ряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Наймодніше весілля – в стилі Тіффані (ФОТО)

 

 

Зафіксувати на пам’ять цю знакову подію Елі Деніелсон пропонує традиційною камерою Polaroid.
Варто, мабуть, зазначити, що у своєму огляді редакторка спирається на пропоновані відносно нещодавно створеним інтернет-сервісом Pinterest варіанти і весільної церемонії загалом, і її атрибутів зокрема.
Так, на зображенні, поширеному сервісом Pinterest, що, як зрозуміло із контексту інтерв’ю Елі, відображає її особисті вподобання, бачимо всі згадані атрибути омріяного Деніелсон весілля. Тут і ферма у Піппн-Хіллі, і довгі столи для гостей, і зображення обручки та весільного торту…

У кожного своя казка…

01-brooke-wedding

// Оксана Коваль, для ІА Корупція Інфо