Зіркові скандали
Подобається

Кролик «Playboy» розкрила скандальні факти про життя в легендарному будинку Х’ю Хефнера (ФОТО)

23/06/2015     Автор: admin
Кролик «Playboy» розкрила скандальні факти про життя в легендарному будинку Х’ю Хефнера (ФОТО)

373099

Американська модель і актриса Холлі Медісон описала 89-річного короля Playboy, Х'ю Хефнера, як жалюгідного, хижого, емоційно нестабільного та безнадійного коханця, у своїй книзі під назвою "Кроляча нора: цікаві пригоди і застережливі казки від колишнього кролика Playboy".
The Daily Mail оприлюднило кілька цікавих фактів з життя актриси з відомим секс-ідолом Х'ю Хефнером, взятих з мемуарів самої Холлі.
Коли вона була 20-річною офіціанткою Hooters, яку вигнали зі старшої школи, дівчина часто любила тусуватися в клубі з подругами в Лос-Анджелесі. Одного разу до неї підійшов Х'ю, відрекомендував себе і запропонував їй кваалюд (препарат, який покращує статеві функції – Ред.). А після того, як він запросив її до себе в особняк, їй відразу стало ясно, що він хотів з нею переспати. "Я знала, що моя угода на проведення часу з ним і дівчатками приведе мене до чогось нового, цікавого", — пише Медісон. "Хоча я розуміла, що ці дівчатка, ймовірно, займаються з ним сексом, все це здалося мені захоплюючим і веселим", — ділиться дівчина своїми спогадами у книзі. Також вона розкрила деякі інтимні подробиці того вечора, описуючи Хефнера, як "скорострільного" чоловіка, який не чекає задоволення дівчат.
Тоді вона ще не розуміла, яким емоційно нестійким був цей "чоловічок". Незабаром Хефнер почав забороняти їй звертатися до психіатра з-за її депресії, а згодом, бажанню звести рахунки з життям, або шукати нове місце роботи.
Через деякий час Медісон усвідомила, що Хефнер вибирав збиткових дівчат до 28 років. "Ми всі були молоді. Жодна з нас не була з великого міста або багатих сімей. Ніхто з нас ніколи не бачив темну сторону індустрії розваг", — пише дівчина в своїй книзі.
Медісон не обійшла увагою і легендарний особняк Х'ю. Будинок рухнув, килим постійно прикрашали сліди від сечі собак Хефнера, в спальнях стояли старі, дешеві ліжка та комоди. Потай дівчинки не тільки курили в цих кімнатах, але і на стороні мали чоловіків, а Хеф ні про що навіть не здогадувався. У кожній ванній кімнаті стояв піднос з вазеліном, дитячим милом і серветками Kleenex.
Дівчатам було суворо заборонено покидати маєток, навіть за станом здоров'я.
У книзі також описується "гнітюча рутина строгих правил, маніпуляцій і боротьби Медісон з амбітним Хефнером.
Сам Хефнера в інтерв'ю Us Weekly заявив, що інформація в книзі його колишньої коханки — це фікція і брехня, вигадана Медісон в спробі залишатися популярною.
"Протягом мого життя я завжди цінував всі мої стосунки з прекрасними жінками. Багато з них почали щасливе, здорове і продуктивне життя, і я радий сказати, що вони сьогодні залишаються для мене дорогими подругами. На жаль, є і ті, хто захотів переписати минуле у спробі залишитися в центрі уваги. В цьому випадку я дотримуюся приказки: ви не можете перемогти весь світ!" – спокійно заявив засновник компанії "Playboy Enterprises".

 388824 527167 564490 645946