Зірка тижня
Подобається

День батька: хто стильніший – Макконахі, Принц Вільям чи Піке?

21/06/2015     Автор: admin
День батька: хто стильніший – Макконахі, Принц Вільям чи Піке?

EN_01108691_0656

Щороку, у третю неділю червня у світі святкують День батька. Із ролі закоренілих холостяків останнім часом вийшли чимало знаменитостей. Серед них – Девід Бекхем, Принц Вільям, Бред Пітт, Метью Макконахі, Жерар Піке. В нижченаведеному огляді Ви матимете змогу простежити стиль найпопулярніших татусів.

Метью Макконахі. Не зважаючи на те, що Метью вже сім років, як перейшов у табір зразкових батьків, своїй подрузі Камілі Алвес, відомій бразилійці-моделі він зробив пропозицію руки і серця лише після того, як вона привела на світ двох його дітей. Помітний контраст при перегляді світлин Макконахі із офіційних церемоній та із прогулянок з дітьми вулицями міста. У першому випадку, надаючи перевагу костюмам Dolce & Gabbana, він виглядає не лише стильно, але й вишукано. На щастя, він не належить до тих людей, які і в повсякденності ходять як по подіумі. Тому журналісти охрестили Метью в образі на прогулянках “сусідського хлопчини із Техасу”. Про це та інше читаємо на сторінках українського Vogue.

Принц Вільям. Для Вільяма 21 червня – це не лише День батька, але й власний день народження. Якщо прослідкувати за фотозвітами, доступними у мережі, можна зробити висновок, що стиль принца завжди стриманий. Статус зобов’язує його час від часу з’являтись на публіці у парадному воєнному мундирі, який не може не бути елегантним, але і у повсякденності 33-річний Вільям, батько двох дітей, виглядає, не без допомоги дружини Кейт Мідлтон, водночас просто і вишукано.

Жерар Піке. Ще один зірковий тато – нападник іспанської збірної команди із футболу, Жерар Піке. Донедавна його ім’я було відомим лише фанатам іспанського футболу, але після того, як його обраницею стала популярна співачка Шакіра, про Піке заговорили і у середовищі любителів поп-музики. Хоча зазвичай публіка бачить футболіста у спортивній формі, що логічно, але у побуті він також виглядає гарно. Стиль його одежі характеризують як такий, який не кидається у вічі. А нещодавно компанія Mango обрала його обличчям власної рекламної кампанії.