Новини про зірок
Подобається

Верховний фешн: топ-5 модниць в українському парламенті (ФОТО)

20/06/2015     Автор: admin
Верховний фешн: топ-5 модниць в українському парламенті (ФОТО)

374742

Серед депутатів Верховної Ради VIII-го скликання найбільшу кількість представниць прекрасної статі за всю історію незалежної України – 47 осіб. Жінки-політики, навіть займаючи високі посади, проявляють схильність до дорогих брендових речей, вартість яких набагато перевищує офіційні доходи народних обраниць.

Хоча нові законодавиці парламентської моди все частіше дотримуються аскетичного стилю і віддають перевагу суворому діловому одязі без помітних деталей і непристойно глибоких вирізів. І хоча хвилюючі декольте, приміром, Ірини Бережної більше не радують око нардепів у Раді, як і раніше, є на кого подивитися.

cf29ebba309d49cf008239f74c2f18d7 24026272 24025814

Кошелєва Олена

24-річна дівчина з мандатом депутата любить дорогий одяг, і в часи тотальної кризи в країні не відмовляє собі в можливості продефілювати по будівлі парламенту в норковій шубі, вартість якої оцінюють не менше ніж у 35 тисяч гривень. Аксесуари Кошелева також недешеві. На першому засіданні у Верховній Раді спекотна брюнетка вирішила продемонструвати свою любов до світових брендів, і продемонструвала всім шкіряну сумку італійської фірми FURLA. Вартість такого аксесуара в офіційному онлайн-магазині восени 2014 року становила 5233 грн. Ймовірно, до того, як стати законодавицею не тільки моди, Кошелєва, незважаючи на свій вік, непогано заробляла.

Дівчина з модельною зовнішністю любить класичне поєднання чорного і білого, а серед фасонів — жіночні жакети без коміра. Брендовий одяг вдало підкреслює струнку фігуру і яскраву зовнішність Кошелєвої, тому не дивно, що під час перерв на сесіях і в кулуарах Ради навколо Олени завжди в'ється зграйка чоловіків.

231703

Юлія Тимошенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко завжди воліла одяг дорогих брендів. Левову частку гардеробу "Леді Ю" становили вбрання елітної марки Louis Vuitton. Відзначимо, що вартість дизайнерських суконь від Louis Vuitton стартує від 1000 євро. Також політик любить блукати в стінах парламенту в елегантних сукнях і ділових костюмах від Chanel і Dior.

Правда, після тюремного ув'язнення смаки народної обраниці дещо змінилися: Тимошенко вирішила не відставати від тенденції підтримки вітчизняного виробника, і останнім часом одягається у популярного українського дизайнера Айни Гассе. А свою фірмову косу нардеп іноді змінює на зачіску-бабетту.

749256

Ольга Червакова

Нове обличчя в українському політикумі Ольга Червакова до 2013 року працювала парламентським кореспондентом і за цей час добре вивчила повадки депутатів, їх смаки в одязі і любов до показної розкоші. Однак сама Ольга полюбляє ходити на сесії в строгих костюмах з спідницею довжиною трохи нижче коліна, в дусі європейського суворого дрескоду.

Що ж, з таким підходом нашим депутатам, схоже, незабаром буде незручно хвалитися в стінах парламенту куртками з крокодилячої шкіри і сумочками від Chanel.

116422

Злата Огневич

Представник "Радикальної партії" Злата Огневич – не перша зірка шоу-бізнесу, у якої виникло спонукання піти у велику політику і брати участь у процесі законотворчості. У Раді минулого скликання крісло Злати займала її колега з вокального цеху і депутат від Партії регіонів Таїсія Повалій.

Свою любов до красивих речей Огневич не втратила і в статусі народного депутата. Вона для роботи в парламенті вибирає одяг переважно нейтральних тонів: бежеве, рожеву, білу, сіру. Нардеп віддає перевагу взуття на високих підборах і, так само, як і її однопартієць Кошелєва, любить носити хутра. В гардеробі у Огневич є і вбрання від українських дизайнерів: Олени Реви, Лілії Літковської та Світлани Бевзи.

Тетяна Донець

Член депутатської фракції партії "Народний фронт" Тетяна Донець порівняно з минулої депутатської каденції змінила свій стиль на користь більш офіційного. Якщо раніше Донець віддавала перевагу стилю casual і могла прийти на засідання Ради у шкіряній спідниці, то тепер вона все частіше демонструє під куполом Ради брючні костюми та спідниціолівці. Варто звернути увагу, що Тетяна ще до початку повального захоплення вишиванками ходила на засідання парламенту в нарядах з національними мотивами.