Зіркові скандали
Подобається

Скандальний онук кремлівського мільярдера пропонує дівчатам оголитися за гроші (ВІДЕО +18)

20/06/2015     Автор: admin
Скандальний онук кремлівського мільярдера  пропонує дівчатам оголитися за гроші (ВІДЕО +18)

inx675x450

На цей раз російський малолітній мажор пропонував дівчатам показати груди, поцілуватися з ним, а також з'їсти тисячу рублів.
Спадкоємець мільярдів і «нова зірка інтернету» Гріша Мамурин виклав нове провокативне відео в Інтернет. Незважаючи на ранні невдоволення його діда – глави найбільшого девелопера Хабаровська «Дальрео» Ігоря Неклюдова.
На цей раз 16-річний підліток не став просити перехожих випити сечу за гроші, як було в попередніх випусках. Хлопець пропонував дівчатам за гроші показати груди, поцілуватися з ним, а також з'їсти 1 тисячу за 3 тисячі рублів. І деяких дівчат йому вдалося переконати.
Нагадаємо, до цього малолітній мажор за 10 тисяч рублів випив склянку Гришиній сечі. А дівчина за 15 тисяч роздяглася до трусиків. Провокації неповнолітнього онука далекосхідного мільярдера не пройшли безслідно. Родичі зізналися, що олігарх був в сказі.
Втім, сам Гриша ж запевняє, що в його діях немає нічого аморального. Нібито він просто веде відео-щоденник. Хлопець пообіцяв, що в найближчому майбутньому в Інтернет викладе черговий скандальний ролик.