Новини про зірок
Подобається

Орест Лютий видав хіт про «злих піндосів» і продав свій портрет на користь АТО (ВІДЕО)

19/06/2015     Автор: admin
Орест Лютий видав  хіт про «злих піндосів» і продав свій портрет на користь АТО (ВІДЕО)

c9cd541-1655468-457109724415745-2095872177-o

Три години поспіль з 15-хвилинною перервою тривав живий запальний концерт професора антропології Ореста Лютого у Одеській обласній філармонії.
Концерт складався з трьох частин — лагідної українізації, суворої українізації і українізації на експорт ("Батяня комбат"). Усі вони були розбавлені словами і термінами, які зазвичай вголос не вимовляють, проте є дієвою зброєю проти основного ворога людства і цивілізації — "москаля".
Винайдені москалями, ці міцні слова діють проти них самих як автомат Калашнікова. Тобто, як і автомат, матюк нормальну людину на москаля не перетворить, проте дієвою зброєю у вправних руках і вустах стане. Особливо, якщо тебе підтримує в цьому переповнений зал.
Одним словом, дісталося на горіхи і москалям, і головному кремлівському кадебісту.
Орест Лютий зізнався, що за пісню "Ідьот кацап по городу…" депутат російської Держдуми Рашкін просив його "ізловіть, доставіть в РФ і посадіть". Тепер Орест глибоко через це переживає і дуже сумує, що не зможе поїхати в Росію з гастролями.
А буквально перед виступом в Одесі вони з хлопцями написали новий хіт за мотивами "Бєлих роз" Юри Шатунова. Називається "Злиє піндоси", на концерті  пісня прозвучала вперше:

Наприкінці концерту Орест Лютий влаштував аукціон, виставивши на продаж власний портрет з афтографом. Продати вдалося за 7000 гривень. Половину цих коштів одразу віддав присутнім в залі бійцям батальйону Карпатська Січ.
Останні композиції зал співав стоячи разом з Орестом Лютим.