Новини про зірок
Подобається

Відверте інтерв’ю Дмитра Шепелєва про останні миті життя Жанни Фріске (Відео)

18/06/2015     Автор: admin
Відверте інтерв’ю Дмитра Шепелєва про останні миті життя Жанни Фріске (Відео)

file65235674_b9b4717

Дмитро Шепелєв, цивільний чоловік Жанни Фріске і батько сина Планота, розповів про їх історію кохання та про те, як складалися їх стосунки і чому його не було на панахиді.
Дмитро пояснив, що вчора пройшла громадянська панахида прощання з Жанною її шанувальників, які не бачили її, два роки. Сьогодні він вилітає до Москви і буде присутній на відспівуванні та похованні. Він розповів, що у них з Жанною завжди були розставлені чіткі пріоритети – вони вирішили, що дитину потрібно відвезти на море. Зараз Платону 2 роки і 2 місяці і його повністю відгородили від цієї біди і не обговорювали тему хвороби мами. Діма пообіцяв поговорити з сином на цю тему пізніше. В останні дні улюблена однаково перебувала в тяжкому стані і біда могла статися в будь-який момент. Тому Дмитро не був поруч, коли Жанна померла – він займався їхнім сином.
Шепелєв розповів, що вони відразу домовилися з Жанною не робити з особистого життя шоу і дотримувалися цього до останнього моменту.
Дмитро заявив, що з повагою ставиться до батьків Жанни і до їх волі. Він до останнього моменту не робив ніяких заяв і не відповідав на телефонні дзвінки. Шепелєв дякував всіх лікарів, які боролися за життя коханої, всіх журналістів і шанувальників, які шукали кошти на її лікування. Він пояснив, які були варіанти лікування і як вони боролися зі смертельною хворобою.