Зіркові скандали
Подобається

Собчак відреагувала на критику за українське вбрання і різко висловилася про Лорак (ФОТО)

18/06/2015     Автор: admin
Собчак відреагувала на критику за українське вбрання і різко висловилася про Лорак (ФОТО)

1434219081_19_main

Російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак різко відреагувала на негативні коментарі в свою адресу, за її любов до України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написала наступне:



У психіатрії є поняття "залучення в маячню", коли пацієнт з усіх сил намагається переконати лікаря, що зелені крокодильчики повзають не тільки на ньому самому, але і на лікарі теж. Мені здається "Залучення в Маячню" стало основою державної політики в Сучасній Росії. Бо як ще пояснити той факт, що міністерству культури у казці "хлопчик і подушка" ввижається гомосексуальний підтекст, в Тангейзері-образа віруючих, а вихід в самому модному платті цього літа чудового українського дизайнера @vyshyvanka_by_vitakin є "провокацією" в день свята російського письменника"?

Нагадаємо, Російська телеведуча Ксенія Собчак привернула увагу черговим екстравагантним вбранням. На червоній доріжці кінофестивалю "Тавр" в Сочі,вона з'явилися у вишиванці від українських дизайнерів.

Тараса Бульбу сидіти читати — це теж провокація!??? А пісні Ані Лорак слухати так взагалі, твою мать, виклик суспільству??!!!! Не кажучи про те, що поїдання сала це майже зрада Батьківщині… Люди, ви чого? Це не духовні скріпи — це психоневрологічний диспансер розрісся в масштаб Країни! Якщо вам всюди бачиться провокація, може пора задуматися про власному душевному здоров'ї? Перевірте, може духовними скріпами трохи пережало кілька звивин?

Також жнями Ксенія Собчак, яка неодноразово висловлювала підтримку Україні і українцям відвідала Одесу.

Я люблю Росію і люблю Україну. Люблю і підтримую російських і українських дизайнерів. І плаття собі вибираю за принципом "красиво" або "негарно". І підтекст тут тільки один — українські дизайнери зараз дуже модні, а вишиванки представили багато світові дизайнери. Давайте їх теж звинуватили в страшному змові проти російських сарафанів і жупанів!:).