Новини про зірок
Подобається

Скандальні українські зірки отримали ганебні «Золоті батони» (ФОТО)

18/06/2015     Автор: admin
Скандальні українські зірки отримали ганебні «Золоті батони» (ФОТО)

585756

В Україні з’явилася антипремія на кшталт американської "Золотої малини" — "Золотий батон".

Цього року нагородження відбулося 17-го червня в одному зі столичних клубів. Серед претендентів були і Таїсія Повалій, і Ані Лорак, і Камалія. Але "пощастило" лише небагатьом.

У номінації "Земфіра в шоці" за найбільш безглуздий текст пісні перемогли"Пающие трусы". Гурт обійшов інших претендентів – Олю Полякову, Вєрку Сердючку, "MOZGI" та "DZIDZIO".

45b3221-clipboard01

Телеведуча Ольга Фреймут отримала "Золотий батон" у номінації "Осторожно, злая собака" за її скандал з "Новим каналом". Оля обійшла такі скандальні "пари", як Володимир Зеленський та Рамзан Кадиров, Анастасія Приходько та Йосип Кобзон, Сніжана Єгорова і Антін Мухарський та Андрій Джеджула проти Санти Дімопулос.

"Золотий батон" у номінації "Одолжила-одолжила" за дефіцит власних ідей у музичному плані отримала співачка Альоша за пісню "Безоружная".

2640a15-alyosha

«Світський лев», колишній телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний переміг у номінації "А може на завод" за марне існування у шоу-бізнесі. Разом із ним на премію претендували Слава Фролова, Руслана Писанка, Олександр Кривошапко та Наталія Розинська.

0948717-diveev1

Вітчизняна копія Сергія Зверєва – Сергій Пастух отримав батон у номінації "Жлобство паті", а діджей Іра Чемпіон перемогла у категорії "Старинные часы".

2147777-sp

У найцікавішій номінації під назвою "А я иду, шагаю по Москве" усіх переплюнув телеведучий Данило Грачов, який з гучним скандалом переїхав до Москви працювати на телебаченні. З ним змагалися такі одіозні зірки, як Ані Лорак, Таїсія Повалій, Юрій Кот і Жанна Бадоєва.