Новини про зірок
Подобається

Джеймс Бонд повертається! Вже двадцять четвертий раз (ВІДЕО)

18/06/2015     Автор: admin
Джеймс Бонд повертається! Вже двадцять четвертий раз (ВІДЕО)

xs4af5au82hn0ot4vntabphql

Звабливі красуні, інтриги навколо їхніх із Бондом відносин, розкішні автомобілі, які стають вираженням статусу, — всі ці атрибути, що вже традиційно асоціюються у кожного любителя детективної серії фільмів з  агентом 007, знову повертаються на екрани.
В мережі опублікували відеозвіт із репортажу зі знімального майданчика фільму про спецагента Джеймса Бонда.
Четвертий раз поспіль роль відомого агента виконає Деніел Крейг, у одному із останніх фільмів з яким зіграла українка Ольга Куриленко.
Як обіцяють продюсери фільму, чергова бондіана вийде у прокат вже у жовтні цього року.
Нагадаємо, екранізація “Бонда” Семом Мендесом здійснюється за мотивами романів англійського письменника, творця  персонажа секретного супершпіона 007, Яна Флемінга. Кінокритики запевняють, що однією із найяскравіших сцен кінокартини буде так званий “карнавал смерті”, який, до слова, відзняли у Мехіко-сіті. Задумом режисера фільму Сема Мендеса під час зйомки цієї сцени було допомогти глядачам заглибитись у атмосферу мексиканського Геловіну. Наполеглива праця головного костюмера Джонні Темайма та візажиста Наомі Донне дозволила перетворити акторів із масовки у різного роду “нечисть”, зокрема, відьм.  У масовці брали участь не багато не мало – 1500 осіб. Це стало цілим випробуванням для костюмера, адже, як запевняють представники знімальної команди, кожен із костюмів був “підігнаний” під кожного героя. Через те, що сцени знімали у дуже швидкому темпі, всіх персонажів із масовки доводилось перевтілювати, зодягаючи у вбрання зі швидкістю блискавки. Містер Темайм поділився, що команді вдалось переодягти півтори тисячі люду всього лиш за 75 хвилин.
Географія зйомок доволі широка: їх проводили не лише у європейських Лондоні та Римі, але й у Марокко та Австрії, а саме: Зельден, Обертиліах та Альтаусз.
 
 
//www.youtube.com/embed/bWZ6TXjDG4Q