Новини про зірок
Подобається

Руслана записала гімн Карпат (ВІДЕО)

17/06/2015     Автор: admin
Руслана записала гімн Карпат (ВІДЕО)

384768552

Співачка Руслана презентувала гімн Карпат, який на сцені у Буковелі виконала за участю двох дитячих колективів – вихованців київської школи DreamSchool та StarTeam з Івано-Франківська.

Шоу в Буковелі було побудоване за мотивами масових ігор ОГО-шоу, яке Руслана провела по всій Україні в рамках ЄВРО-2012.

"На жаль, зі мною не було Кузьми, який був з нами на всіх концертах туру 2012 року, і не було з нами нашого Василя Кондратюка. Це був перший мій концерт в Україні без Василя. Але нам вдалося добитися не лише максимального драйву, а й максимального світла. І не через те, що були ліхтарики. Просто треба було бачити цей вогонь і оптимізм, який випромінювали очі тисячі дітей", – поділилась Руслана.

Незважаючи на холодну і дощову погоду, діти танцювали і співали разом з Русланою. Як розповіла співачка, після концерту вона зрозуміла, що її альбом "ЕЙ-форі-Я" – це пісні для дітей, тому Руслана замислюється надалі більше працювати з дітьми і, можливо, новий альбом буде розрахований саме на дитячу аудиторію. Зі сцени Руслана звернулася до всіх батьків і попрохала їх пробачити всі образи, які вони мають на своїх дітей, а дітей у свою чергу попросила пробачити своїх батьків:

"Всім батькам ми подарували свої поцілунки і сердечка, а також ми зібрали море енергії і символічно передали її всім нашим захисникам на сході України. Я попросила батьків не обмежувати дітей у розкритті свого таланту – треба давати дитині можливість розкритися, навіть якщо батькам не зовсім до вподоби це захоплення. Ліхтариками ми написали батькам фразу "Ми вас любимо" і це виглядало дуже зворушливо".

Також Руслані вдалося зробити послання в майбутнє, співачка запропонувала всім присутнім дітям зробити послання тінейджерам всієї планети:

"Я сказала, що ми хочемо зробити таке своєрідне послання в майбутнє. Звучало воно дуже просто. Це була всього-на-всього одна фраза: "Ми бажаємо Миру, Щастя і Максимум Світла". Після цього я протягом понад 5 хвилин перераховувала країни світу: коли я називала країну, "артеківці" в Буковелі у відповідь говорили "Ми бажаємо Миру, Щастя і Максимум Світла". Серед країн була і Росія. Не зважаючи на підступність, кривду і агресію, яку Росія завдала Україні, дітям я запропонувала на їх власний розсуд побажати Миру, Щастя і Максимум Світла Росії. Всі діти в один голос гукнули: "Росії Миру, Щастя і Максимум Світла". Коли російська пропаганда продовжує говорити про Україну ганебні речі, мені хочеться Путіну в Кремль надіслати те, що сьогодні відбулося в серці Карпат, коли тисячі дітей побажали в тому числі і Росії, Миру і Щастя".