Новини про зірок
Подобається

Приходько: «Ті, хто розуміє, що відбувається зараз в Україні мій друг, ті, хто ні — завжди мій ворог» (ФОТО)

16/06/2015     Автор: admin
Приходько: «Ті, хто розуміє, що відбувається зараз в Україні мій друг, ті, хто ні — завжди мій ворог» (ФОТО)

CDE08008-1986-41D3-9AFD-DE8BFD5A3029_w640_r1_s_cx0_cy3_cw0

Анастасія Приходько з цуциком Антошкою у зоні АТО

Анастасія Приходько вирішила поспілкуватися зі своїми шанувальниками в Instagram і відповісти на їх запитання. Співачка зізналася, що зараз знаходиться в 3х місячній відпустці, а також ще раз розповіла про своєю стійку на непохитну громадянську позицію.

Анастасія Приходько вагітна другою дитиною. Співачка вперто не хоче коментувати своє становище, але все говорить про те, що незабаром вона стане мамою. Артистка вирішила поспілкується зі своїми передплатниками в Instagram, адже зізналася, що побачать вони її не так скоро – вона пішла у відпустку на 3 місяці.

На виконавицю тут же обрушилися питання, на які вона докладно відповідала.

Приходько не змогла обійти стороною і розпитування про своєї політичну і громадянську позицію. У своїх відповідях співачка і патріотка була непохитна: "Коли ти хочеш щоб був мир, ти робиш все для цього, в першу чергу я людина, а вже потім все інше… артист, мистецтво і так далі… Але ще раз кажу – ті, хто розуміє що відбувається зараз в Україні мій друг, ті, хто не розуміє — завжди мій ворог!".

Також Анастасія Приходько ще підтвердила, що не прагне до популярності будь-якою ціною і її тверда позиція — це особистий вибір співачки:

"Мені шкода тих в Росії, хто підтримує зло, і сліпий до того, що відбувається… Я не вистрибую з штанів, щоб мене любили або писали про мене, я просто живу по совісті!".

 



Анастасія Приходько нещодавно повернулася з благодійного туру по Америці. Співачка збирала кошти на потреби українських військових із зони АТО.