Новини про зірок
Подобається

Кіркоров перестав вірити в дива після смерті Жанни Фріске (ВІДЕО)

16/06/2015     Автор: admin
Кіркоров перестав вірити в дива після смерті Жанни Фріске (ВІДЕО)

 friski

Смерть російської співачки Жанни Фріске не залишила байдужими й інших артистів, які добре знали Жанну, неодноразово співпрацювали з нею та оберталися в спільних шоубізнесових колах.

Спогадами про покійну співачку в ефірі одного з російських телеканалів поділилися Філіп Кіркоров, Дмитро Нагієв та Ігор Ніколаєв. Зокрема, пан Кіркоров сказав, що після смерті Жанни він перестав вірити в те, що дива трапляються.

Нагадаємо, раніше «Преса України» писала, що невдалий жарт спільноти MDK в соцмережі про смерть російської співачки Жанни Фріске викликав шквал обурливих емоцій в користувачів Мережі. Так, на порталі Change.org було розміщено прохання порушити кримінальне провадження проти спільноти. Наразі петиція набрала уже понад 26 тисяч схвальних відгуків.

Зокрема, автори петиції рішуче налаштовані звернутися до Генеральної прокуратури і вимагати притягнути до кримінальної відповідальності адміністраторів спільноти, які зневажливо поставилися до пам’яті покійної співачки.

Причиною такого скандалу став пост в пабліку наступного змісту: на фото Жанни Фріске написали перекручену фразу з її пісні: «А я ни разу не была в Малинках», замінивши слово «малинки» на «могилки».