Зіркові скандали
Подобається

Бейонсе звинуватили в плагіаті (ВІДЕО)

16/06/2015     Автор: admin
Бейонсе звинуватили в плагіаті (ВІДЕО)

0_106e99_ffafe254_orig

Бек-вокаліст Ахмад Лейн подав в суд на Бейонсе, її звукозаписну компанію Parkwood Entertainment і лейбл Columbia Records, звинувативши співачку в крадіжці його музики, яку зірка нібито використовувала у своєму популярному хіті «XO».

Позивач вимагає від r'n'b діви відшкодування шкоди в розмірі 7 мільйонів доларів. Лейн, який виступає під псевдонімом Javon, стверджує, що його композиція потрапила до Бейонсе через її бек-вокалістку Кріссі Коллінз, з якою він працював у рамках проекту іншого виконавця. Лейн дав Коллінз послухати свою пісню «XOXO», а та, імовірно, передала її співачці.
Бейонсе лише посміялася над такими звинуваченнями, заявивши у суді, що у двох пісень крім літер немає Х і О нічого спільного, і додавши, що їй як міжнародної зірці немає ніякої потреби красти чужу музику, адже у неї 17 «Греммі» і 118 мільйонів проданих копій альбомів.

Крім того, адвокати Бейонсе заявили, що Лейн навіть на зареєстрував авторське право на свою композицію, і звернулися до суду з проханням відхилити багатомільйонний позов.