Новини про зірок
Подобається

Коко Шанель: ціль чи засіб?

15/06/2015     Автор: admin
Коко Шанель: ціль чи засіб?

hqdefault

Представники модного дому Коко Шанель, незмінним керівником якого впродовж останніх більш ніж тридцяти років є Карл Карл Лагерфельд, нещодавно відзняли невеличкий фільм,  моделі-героїні якого грають у боулінг, з допомогою куль-флаконів парфумів марки мадемуазель Шанель.  

Сьогодні, коли Дім Шанель справляє незмінний вплив на індустрію моди, черговий фільм підкреслює його статус і вишукану помірність. Нагадаємо, що саме Карл зумів у 1983-му році відродити Модний дім Коко Шанель після тривалого його занепаду, особливо у повоєнні роки та після смерті талановитої модельєрки, яка надовго зуміла внести свої корективи не лише у Haute couture (висока мода), але й у дизайн одежі класу prêt-à-porter (готове вбрання). Саме ідейно безсмертна Коко ввела у моду “маленьке чорне плаття”, яке на її думку повинна була мати кожна дама. Такий невигадливий елемент гардеробу могли собі дозволити в ті часи жінки всіх соціальних верств.
Однак повернемось до розглядуваного нами відео.  Цікаво те, що різнокольорові флакони виступають не лише кулями, які гравці традиційно впускають на доріжку задля того, аби збити чимбільшу кількість кеглів, але й самими кеглями. Тобто водночас вони є і ціллю і засобом для досягнення цієї цілі. Під час перегляду відео не можна побачити того, що було поза кадром. Однак розвідувачі-медійники поширили мережею не лише офіційне міні-кіно, але й дещо більший ролик із шматками відео того, що відбувалось поза кадром. Так, на одному із таких бачимо оператора, який намагається пояснити моделі той тип поведінки, який якнайкраще мав би відтворити його задум. Ось що він кажу рудій дівчині: “У тебе погляд має бути як у параноїка”. Руда приречено погоджується. Хіба ж посперечаєшся із майстром?
Дизайнерське оформлення у одязі – також з колекції модного дому геніальної Шанель. Навряд чи Коко схвалила б крій спідниць, які у поєднанні з топом залишають оголеним пуп, однак, ймовірно, сам матеріал, із якого модельєри Дому пошили ці спідниці, не підпав би під критику майстрині.
Один із кадрів – руда з короткою гривкою героїня проглядає крізь величенький флакон рекламованих нею парфумів. Очі, мов стрілки годинникового циферблату, рухаються ритмічно і дещо божевільно.  В той момент поза кадром чути голос її наставника-оператора: “Ти маєш дивитись так, ніби ти вбивця”. Коли переглядаємо остаточний варіант розуміємо, що їй таки вдалося перевтілитись на мисливицю і вийти на полювання за своїм кеглем. І не тільки їй. Хижаки нерідко полюють зграєю. Хижачки також.

Насолоджуйтесь!