Новини про зірок
Подобається

Актор, відомий своєю нетрадиційною манерою відтворення образу детектива Холмса, став батьком

15/06/2015     Автор: admin
Актор, відомий своєю нетрадиційною манерою відтворення образу детектива Холмса, став батьком

w1920x1080_21067

У британського актора Бенедикта Камбербетча та його супутниці Софі Хантер народився син. Обоє стали батьками вперше. Поки що, як повідомляють їхні представники, новоспечені мама й тато не хочуть видавати на загал імені свого первістка. Єдиним, що стало відомо цікавим папараці, стало те, що Бенедикт та Софі виховуватимуть хлопчика.

Надмірний інтерес журналістів до відомої пари, яка тільки нещодавно і, тим паче, вперше, стала батьками, спровокувало те, що подружжю довелось звернутися із офіційним зверненням з проханням “поважати сімейну приватність протягом бодай цих декількох тижнів”. 

Мабуть, варто нагадати, що тридцятивосьмилітній “Шерлок”, який доволі довгий час очолював рейтинг найбільш завидних холостяків, одружився із на два роки від нього молодшою Софі Хантер цьогоріч у день закоханих. Зачаровані одне одним Бенедикт та Софі вирішили серед безлічі варіантів надати перевагу скромній церемонії у невеличкій церкві у Моттистоуні. 

Нагадаємо, першими новину про Шерлока-татуся висвітлила британська газета The Telegraph. 

Бенедикт Камбербетч відомий широкому загалу своєю блискучою роллю у британсько-американському історичному трилері про знаного криптоаналітика-гомосексуаліста часів Другої світової Алана Тюрінга. До слова, це не перша його роль, яка викликала резонанс серед представників секс-меншин. Вже згаданий нами серіал з участю Бенедикта «Шерлок” також містив у собі кадр, який можна зарахувати до доволі суперечливих у питанні наявності чи відсутності у ньому гомосексуальних зв’язків. Йдеться про фінальну сцену другого сезону, а саме – зустріч двох затятих противників-геніїв, один із яких грає на стороні янголів, а інший – демонів, — професора Моріарті та, власне, Шерлока Холмса. Їхній “майже поцілунок”, що ґрунтувався на взаємній ненависті, якщо й не можна зарахувати до секс-меншинного кадру, то до натяку на такий – точно. 

Одначе, як бачимо, весілля та народження його дружиною сина розвіюють різного роду підозри, що поширилися серед поціновувачів акторської гри Бенедикта Камбербетча.