Новини про зірок
Подобається

Сучасна Попелюшка: шведський принц одружується на дівчині з народу (ФОТО)

13/06/2015     Автор: admin
Сучасна Попелюшка: шведський принц одружується на дівчині з народу (ФОТО)

361994

У Стокгольмі відбудеться весілля сина шведського короля Карла XVI Густава принца Карла Філіпа та дівчини з народу Софії Хелльквист. Церемонія пройде в церкві Слоттсчюрка — у церковному залі XVIII століття в королівському палаці.

Карл Філіп, друга дитина королівської пари, не спадковий принц, тому його весілля — насамперед, сімейне подія. Однак у програму включені елементи офіційної символіки, до якої належать безпосереднє вінчання в палацової церкви і привітання молодятами жителів і гостей Стокгольма у весільному кортежі, який пройде по центру міста.

У списку запрошених на весілля близько 400 осіб, головним чином, це друзі, рідні і близькі королівської сім'ї і нареченої, члени королівських сімей сусідніх північних країн, спікер парламенту і прем'єр Швеції, а також представники північноєвропейських дипломатичних відомств. Весільна вечеря відбудеться в королівському палаці в Стокгольмі.

Принц захоплюється мистецтвом фотографії та графічним дизайном, яким навчався в Швеції і США. Велике місце в його захоплення займає спорт, принц не раз брав участь в автомобільних гоночних серіях Скандинавії.

Софія Хелльквист народилася 6 грудня 1984 року, зросла в містечку Эльвдален в центральній Швеції в родині середнього класу, і королівських коренів у дівчини немає. З нагоди її одруження земляки запланували народні гуляння.

У шкільні роки Софія захоплювалася театром, танцем і музикою. Після закінчення школи вона переїхала в Стокгольм, потім навчалася в школі бізнесу та англійської мови в Нью-Йорку і одночасно отримала освіту вчителя йоги. У 2009 році Софія працювала волонтером у Гані в одному з дитячих будинків.

Переїхавши після закінчення школи в Стокгольм, дівчина спробувала себе в ролі фотомоделі. Сама Софія, коментуючи свої захоплення минулих років, не раз говорила, що їй складно в чомусь каятися і все, що вона зробила, стало для неї справжнім досвідом.

Після одруження Софії буде присвоєно титул принцеси і не виключено, що в майбутньому вона продовжить займатися проблемами дітей і підлітків.