Новини про зірок
Подобається

Пластичний хірург розкрив всі таємниці Тимошенко (ФОТО)

07/06/2015     Автор: admin
Пластичний хірург розкрив всі таємниці Тимошенко (ФОТО)

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко є однією з найбільш доглянутих жінок українського парламенту. Своєму зовнішньому вигляду і гардеробу політик приділяє багато уваги. Всі ми пам’ятаємо, що навіть при хворій спині Леді Ю не може відмовитися від високих підборів, повідомляє Корупція.стар з посиланням на Обозреватель.

Перші фотографії після звільнення з колонії показали абсолютно змарнілу, втомлену і навіть постарілу Тимошенко. Але, вже через короткий час нардеп знову почала сяяти і добре виглядати. 

Журналісти попросили відомого пластичного хірурга Дмитра Слоссера переглянути фотографії Тимошенко і розповісти, завдяки чому їй вдалося повернути свіжий вигляд. 

“На всіх фотографіях Юлія Тимошенко дуже добре виглядає. Багато в чому це заслуга досвідчених косметологів та візажистів, які працюють з її зовнішністю. Без сумнівів їй періодично роблять уколи краси різними наповнювачами, які допомагають підтримувати її риси обличчя в тонусі. Зокрема, була проведена корекція слізної борозни – ін’єкції для заповнення желобка слізної борозни і прилеглої області, завдяки чому поліпшується контур очей.  Явних слідів більш серйозних пластичних операцій і хірургічного втручання я не бачу”, – розповів експерт. 

Крім того, лікар припустив, з якої причини Тимошенко може не вдаватися до допомоги пластичних хірургів: у неї є схильність до рубців. 

“У Юлії Володимирівни спостерігається схильність до виникнення келоїдних рубців, про що свідчить фотографія, де вона дозволила собі більш відверте вбрання і в області декольте видно такі рубці. Навряд чи вона зважиться на більш серйозну хірургію  через ризик виникнення келоїдних рубців”,  – підсумував Слоссер.

ю1 ю2 ю3 ю4