Зіркові скандали
Подобається

Еротичні танці Дженніфер Лопес викликали скандал у Марокко (ФОТО)

05/06/2015     Автор: admin
Еротичні танці Дженніфер Лопес викликали скандал у Марокко (ФОТО)

У Марокко вибухнув скандал навколо музичного фестивалю, на якому виступили західні поп-зірки, такі як Дженніфер Лопес і Фаррел Вільямс.
30 травня в рамках фестивалю виступала американська співачка Дженніфер Лопес, відома своїми відвертими вбраннями й сценічними рухами. Для поїздки в мусульманську країну вона не стала коригувати сценічні вбрання й виконувала свої хіти в костюмі, що прикриває не більше, ніж купальник.
Подивитися на шоу латиноамериканської діви прийшло понад 160 000 марокканців; більш того, концерт транслювався по державному телебаченню.
Вид танцює в трусах співачки обурив консервативні верстви марокканського суспільства і деяких політиків, і в соціальних мережах організаторів заходу розкритикували за надмірну ліберальність.
"Ця трансляція по ТБ неприйнятна і порушує закон про телемовлення", – зазначив урядовець і член проісламської Партії справедливості і розвитку Мустафа Халфи. Інший політик назвав це виступ "оскроблением народу і нації".
Сама Лопес поки ніяк не коментувала викликану нею галас, однак опублікувала у своєму Instagram кілька знімків з виступу і подякувала публіці за "вашу любов".

372743 432602 485650 721174

852707