Новини про зірок
Подобається

10 порнозірок, які хотіли побудувати політичну кар’єру

05/06/2015     Автор: admin
10 порнозірок, які хотіли побудувати політичну кар’єру

Порнозірки, які йдуть на вибори, безумовно, оживляють політику. Але у більшості з них політична кар'єра швидко закінчується, не встигнувши початися.

Але, єдине, що вони можуть зробити, це запам'ятатися в період виборів.

Представляємо вашій увазі Топ-10 порнозірок, які намагалися піти з великого сексу у велику політику.

177615        



10. Стормі Деніелс

Стормі Деніелс, вона ж Stormy Waters, вона ж відома американська порноактриса, порно-сценарист і порно-режисер. Свою діяльність на ниві оголення вона почала вже в 17 років, почавши кар'єру стриптизерки в місцевому клубі. Стормі – не просто порнозірка, що отримала безліч специфічних нагород, але і публічна персона, знімається для самих популярних еротичних журналів і бере участь у світських тусовках. У 2009 році вона, з гаслом "Я трахаю народ по-чесному" балотувалася в сенат. Правда, виборці справедливо розсудили, що політика — не кращий вибір для такої красуні, тому довгоочікуване місце в Сенаті Стормі так і не отримала.

9. Фредеріка Зарри

Відома італійська порнозірка Фредеріка Зарри, знаменита не тільки своїми ролями у фільмах для дорослих, але і своєю активною громадянською позицією. Будучи подругою Сильвіо Берлусконі і лідером партії "Народ свободи", вона активно просуває закон, покликаний легалізувати порнографію. Що ж, досить вдала політична кар'єра і гідний приклад для тих дівчат, які мріють змінити складну але приємну роботу порноактриси на більш респектабельний посаду в який-небудь політичної партії.

8. Міллі Д Аббраччо

Ще одна відома італійська (ох вже ці італійки!) порнодива почала свою кар'єру з перемоги на конкурсі " Міс Італія 1978, досить успішно працювала на телебаченні, але врешті-решт у 1984 році, пішла працювати в порноіндустрію. Вступивши в Соціалістичну партію Італії, в 2008 році вона висувалася на парламентських виборах за 10-му римському округу, однак, не набрала достатньої кількості голосів. Дивно, що її прихильники не забезпечили їй своїми голосами місце в парламенті. Також вона намагалася конкурувати з такою мегазіркою як Чиччоліна на виборах мера міста Монца, але відмовилася, вирішивши спробувати щастя на виборах у місті Торре дель Греко.

7. Доллі Бастер

Доллі Бастер, яка народилася в 1969 році в Празі, є досить відомою порноактрисою і, за сумісництвом, продюсером, сценаристом та режисером порнофільмів. Доллі знялася у сотні найвідоміших європейських фільмів, ставши однією з найбільш впізнаваних порнозірок, а також видала досить успішну серію детективних романів про порно-актриси, розслідує злочини. У 2004 році вона зробила спробу отримати місце Європейському парламенті в якості кандидата від однієї чеських політичних партій, але на виборах партія отримала лише 0,71% голосів.

6. Мері Кері

Відому порноактрису Мері Кері складно назвати активним політичним діячем, та й ідеї, які вона просуває, не назвеш адекватними. Чого варто тільки її пропозицію ввести податок на силіконові груди або, для зниження рівня злочинності, обмінювати зброю на порнографії. Тим не менш, це не завадило їй у 2003 році брати участь у виборах губернатора Каліфорнії як незалежний кандидат. Конкурувати їй довелося зі Шварцнеггером, і, як бачимо, груба чоловіча сила перемогла жіночу привабливість. Ну, або чоловіки Каліфорнії порахували заміну зброї на порно нерівноцінною.

5. Мерилін Чемберс

Відома порноактриса Мерилін Чемберс теж пройшла довгий шлях від дівчинки, яка знімалася в рекламі, до актриси кіно, а після — і до зірки порнофільмів. Що не завадило, маючи за спиною безліч ролей у "полуничних" фільмах, в 2004 році влаштуватися на роботу в офіс віце-президента країни. Не бозна-яке досягнення, але і це теж непоганий результат для жінки, яку мало хто впізнає в обличчя. Можливо, Чемберс досягла би кар'єрних висот, не помри вона в 2009 році від передозування антидепресантів.

4. Мімі Міягі

Мімі Міягі — американська порнозірка родом з Філіппін. Мабуть, вчитися вона не любила, раз вже, вилетівши з двох коледжів поспіль і залишившись без засобів до існування, почала зніматися в порно. Дуже швидко вона стала однією з найбільш популярних американських порнозірок, і вирішила надолужити згаяне. Щоправда, почала не з набуття освіти, а відразу з участі у виборах губернатора Невади в 2006 році. Для цього вона навіть кинула свою роботу в порноіндустрії. Втім, програвши на виборах, з радістю повернулася до звичного заняття.

3. Олена Беркова

Є свої порногероини великої політики і в Росії. Щоправда, поки лише одна. Скандальна учасниця реаліті-шоу "Дім-2" Олена Беркова в березні 2007 року оголосила, що має намір брати участь у передвиборних перегонах за посаду мера міста Сочі. Але запалу забракло, чи то з іншої причини, але від участі у виборах вона зрештою відмовилася.

2. Літтл Джоді

Відома австралійська порнодива Джоді Мур, вона ж Маленька Джоді, як і більшість соратників, почала свою порнокар'єру з відвертих танців біля пілона. З 1996 по 2001 роки вона працювала стриптизеркою, а після вирішила, так би мовити, поглибити свої професійні навички і почала зніматися у фільмах для дорослих. Паралельно вона почала випускати секс-іграшки під брендом "Літтл Джоді". У 2001 ж році вона була кандидатом на виборах штату Квінсленд, пізніше претендувала на посаду мера міста Брісбен, і балотувалася в австралійський сенат у 2004 році. Правда, її наполегливість так і не була винагороджена.

1. Чиччоліна

Найбільш одіозна з порнодів Чиччоліна почала свою політичну кар'єру ще в 1979 році з обрання їй провідним кандидатом від "Lista del Sole" — першої італійської партії зелених. Політична кар'єра Чиччолины швидко пішла вгору через 6 років вона перейшла в "Partito Radicale". Свою особисту "Партії любові" вона заснувала в 1991 році. Зараз невтомна Чиччоліна балотується на посаду мера міста Монца (Ломбардія).