Новини про зірок
Подобається

Як Лобода і Лорак веселяться на тусовках російських олігархів (ФОТО)

04/06/2015     Автор: admin
Як Лобода і Лорак веселяться на тусовках російських олігархів (ФОТО)

Ані Лорак знову «засвітилася» на одній з російських вечірок. На цей раз компанію їй склала ще одна українська співачка Світлана Лобода. Виконавиці побували на заході, присвяченому святкуванню дня народження дружини Сергія Кожевниковавідомого підприємця з Росії.

І Лобода, Лорак і є дуже частими гостями на різних російських тусовках. Що стосується Лорак, то вона вже давно гастролює по Росії, а Світлана Лобода поки працює і в Україні, і в країні-агресора. Однак в останні місяці Лободу часто бачать на російських заходах. Ані Лорак в Україні є персоною нон-грата, і її нечисленні спроби виступити перед українською аудиторією закінчувалися не дуже добре. На батьківщині співачку зустрічають, м'яко кажучи, прохолодно.

Кілька днів тому Світлана й Ані приїхали на вечірку, яка була присвячена Катерині – дружині медіа-магната Кожевнікова. Бізнесмен не пошкодував грошей в день народження своєї дружини і запросив дуже багато відомих в шоу-бізнесі персон, серед яких були Лобода і Лорак. По знімках, викладених в соцмережах, стає зрозуміло, що дівчата чудово відпочивають в Росії. Протягом усього вечора вони активно позували фотографам, а також зробили кілька фотографій в компанії російських зірок.

1433433247_1