Новини про зірок
Подобається

Лобода проситиме дозволу сім’ї Кузьми виконувати його пісні

04/06/2015     Автор: admin
Лобода проситиме дозволу сім’ї Кузьми виконувати його пісні

629845_1_w_300

Співачка Світлана Лобода хоче внести до свого репертуару пісню Андрія Кузьменка "Нікому то не треба". Аби співати її на своїх сольних концертах, попросить дозволу у його дружини та батьків.

"Ця пісня донині звучить в моїй голові. Для мене було важливо вибрати композицію, яка звучала давно. Хочу записати с живим оркестром, попрацювати над її індивідуальністю. Сподіваюся, я змогла передати мої відчуття через виконання і моє ставлення до події. Тому хочу попросити дозволу у родини Кузьми, щоб дозволили виконувати цю пісню і надалі" — зізналася Лобода.

Нагадаємо, на концерті пам'яті Андрію Кузьмі Світлана Лобода виконала ліричну баладу "Нікому щось не треба". Композиція, яка в 1997 році увійшла до студійний альбом гурту "Скрябін" — "Казки".

"Такий красивий, такий молодий, такий талановитий. Він має знати, що ми його чуємо і дуже любимо" — сказала в кінці свого виступу співачка.

Відразу після концерту, саме фани попросили Лободу взяти пісню "Нікому то не треба" до свого репертуару. У ефірі львівського телебачення мати Андрія Ольга Кузьменко заявила, що виступ Лободи їй сподобався. Схвально відгукнулася про постановку номеру.