Новини про зірок
Подобається

Головні прем’єри літа 2015

04/06/2015     Автор: admin
Головні прем’єри літа 2015

 

7bc251e23c9c4dfa6723ec703d473a3b_glavnye_premiery_mesyatsa_1_07_13

Оскільки літом у людей, а особливо, студентів, то найбільше кінопрем’єр припадає на літо. Вашій увазі ми підібрали найкращі, на нашу думку, прем’єри літа 2015р.

Отож, перший фільм у нашому рейтингу – «Піднесення Юпітера»

Насправді прем’єра його фільму була запланована на 2 лютого 2015р, але тільки зараз, нарешті, «Піднесення Юпітера» вийшло українською. Прем’єра сьогодні, 4 червня.

Фільм описує пригоди Юпітера, дівчинки, яка все своє життя працювала у вбиральнях. Але одного дня вона дізнається, що може отримати в спадок велику суму. Цей спадок може негативно по впливати на баланс Всесвіту. Також з «купою» грошей вона отримує і багато проблем, але, разом з тим, Юпітер знаходить свою любов.

Наступним у нашому списку є «Світ Юрського періоду»

Прем’єра відбудеться 11 червня, це четверта частина, в якій розповідається про динозаврів та їх розваги. Фільм планували назвати «Парк Юрського періоду 4. Зникнення», але потім передумали. Оскільки 3 частину вийшла аж у 2001р і називалася «Парк юрського періоду». А продовжувати традицію називати наступні частини так же не було сенсу, адже 3-тій фільм вийшов 14років назад. Тому назву змінили на «Світ Юрського періоду».

Перший офіційний трейлер набрав понад 3млн переглядів на YouTube.

Дія четвертої частини відбувається через 22р після виходу 1 частини, у 1993р. цікаво, що режисер вніс новий вид динозаврів, тому і виникли проблеми.

Дивіться більше у трейлері

Ще одна прем’єра варта уваги «Думки навиворіт».

Відбудеться вона 18 червня. Над фільмом працював Піт Доктер, він також працював над «Корпорацією монстрів» та «Вперед і вгору».

Як повідомив режисер, це одна із найяскравіших стрічок, в створенні якої він брав учать.

У фільмі описуються емоції Райлі, це 11-річна дівчинка. Після прем’єри в Канах стрічка отримала дуже схвальні відгуки.

Наступний – «Третій зайвий 2»

Цей фільм дуже схожий на першу картину, але тепер ролі кардинально помінялися. Теді вирішив одружитися і Джон був більше схожий на зайвого.

Але виникле певні проблеми, адже його не хотіли реєструвати шлюб поки він не доведе що живий

Прем’єра відбудеться 25 червня. 

Ще один фільм, прем’єра якого відбудеться літом це «Термінатор»

Це буде ювілейна 5 частина «Термінатора» і називатиметься вона «Термінатор. Генезис»

Головну роль, як і всі попередні, зіграє Арнольд Шварценеггер. Цікаво, що гримувати його не будуть, а старший вигляд пояснюється тим, що шкіра у термінаторів піддається старінню, як і в людей.

Прем’єра відбудеться 2 липня.

Вашій увазі ми пропонуємо «Посіпаки».

Мультфільм на пряму пов’язаний із мультфільмами «Нікчемний Я» та «Нікчемний Я 2». Адже кошти на «Посіпаки» зібрали якраз ці дві стрічки.

У фільмі жовті створіння живуть більше за людей і метою їхнього існування є служіння злим людям. Тому весь фільм троє друзів, Кевін, Стюард та Боб, будуть шукати собі нового хазяїна.

9 липня відбудеться прем’єра, тому не пропустіть, вона обіцяє бути веселою як і дві попередніх.

16 липня буде прем’єра «Людини Мурахи»

Комікс Marvel екранізували. Автори розуміють, що є назва супергероя і насміхаються із цього.  Більше дивіться у трейлері

«Пікселі»

Одвічну тему боротьби з прибульцями показують під новим ракурсом. Все виглядає як комп’ютерна гра і людство саме спровокувало прибульців.

Переглянути можна фантастичний фільм можна буде з 23 липня.

«Фантастична четвірка»

Також екранізовані комікси Marvel. Це вже четверта частина. Фільм про чотирьох друзів, які несподівано отримали надзвичайні здібності і мусять врятувати світ.

Прем’єра 6 серпня.

«Місія нездійсненна: Нація ізгоїв». 5 частина відомого блокбастера, прем’єра якої відбудеться 6 серпня.