Новини про зірок
Подобається

Голос країни: найкращі голоси п’ятого сезону (ВІДЕО)

02/06/2015     Автор: admin
Голос країни: найкращі голоси п’ятого сезону (ВІДЕО)

b42ff263300e00218b3433a911c032ec_zal2

31 травня, в неділю, вся Україна вибирала 4 учасників фінального ефіру Першого співочого конкурсу «Голос країни-5». Ними стали Андрій Лучанко, Антон Копитін, Тетяна Решетняк та Євген Толочний. А от переможця ми дізнаємося вже за 5 днів.

Першими за місце у фіналі боролася команда Святослава Вакарчука. Це були Мебо Нуцубідзе, родом з Грузії, та Андрій Лучанко. Відкрив співоче шоу Мебо з піснею популярної групи Depeche mode – Enjoy the silence.

Інший претендент у фінал, Андрій Лучанко, заспівав пісню гурту Hozier – Take me to church. Також надзвичайно приємним сюрпризом був виступ учасників шоу та їхнього тренера разом. Вони заспівали пісню «Гуцулка Ксеня».

 

Святослав обрав Андрія, хоча перевага над Мебо була не великою. Вибір тренера підтримали глядачі і, врезультаті, Андрій переміг Мебо, набравши 128%. Отож одним із фіналістів став Андрій Лучанко.

Наступними за першість у фіналі боролися учасники команди Тіни Кароль, Андрій Копитін та Іван Пилетець. Андрій заспівав пісню відомого композитора Тараса Петриненка «Зорепадом летять роки», а Іван виконав пісню Софії Ротару «Тече вода».

Для своїх фанатів вони втрьох заспівали ніжну пісню «Бентежно».

 

Свої вподобання Тіна віддала Антону, 51%, але Іван також далеко не відстав, йому тренер присудила 49%. Серця глядачів підкорив Андрій, за нього країна голосувала активніше, тому саме Андрія Копитіна побачимо в фіналі.

Нарешті прийшла черга команди Потапа. За місце у фіналі змагалися єдина жінка на проекті Тетяна Решетняк та хлопець з ефектною зовнішністю Дмитро Костюк.

Першим виступав Дмитро з піснею Adele – Set fire to the rain, після виступила Тетяна, заспівавши «We are the champions».

Щоб порадувати глядачів Андрій, Тетяна та Потап разом заспівали пісню Кузьми «Старі фотографії».

Переможцем стала Тетяна, її обрав Потап і глядачі.

На завершення, залишилась ізюминка вчора, це були  Владислав Кашпуренко, він надзвичайним оперним вокалом заспівав пісню «Besame Mucho» та Євген Толочний, він обрав рок-пісню «Aerosmith – Don't wanna miss a thing».

Остаточною крапкою півфіналу став виступ тренера Олександра Пономарьова та його учнів, вони виконали пісню «Заспіваймо пісню за Україну».

В результаті голосування та вибору тренера до фіналу пройшов Євген Толочний.

Вже через 5 днів вся Україна дізнається хто є власником найкращого і найсильнішого голосу країни. Тому не пропустіть.