Новини про зірок
Подобається

Діти Порошенка відпочивали на вечірці в британському коледжі (ФОТО)

02/06/2015     Автор: admin
Діти Порошенка відпочивали на вечірці в британському коледжі (ФОТО)

Троє молодших дітей Петра Порошенка погуляли на вечірці з нагоди завершення навчального року в британському "Конкорд коледжі", а на останній дзвоник в українську школу не прийшли.

Як повідомляє газета Вести, діти президента вже повернулися в рідний Київ з англійського містечка Шрусбері.

Раніше в соціальних мережах з'явилися фотографії з британської вечірки: на фото 15-річна Євгенія Порошенко п'є освіжаючий коктейль, її сестра-близнючка Олександра позує фотографу в елегантній сукні і на шпильках, а 13-річний Міша в футболці з плямами обіймає ученицю із старшого класу.

Паралельно з цим нащадки Порошенко числяться серед учнів елітного Кловського ліцею іноземних мов №77. Саме туди вони пішли першого вересня минулого року.

За спостереженнями журналістів видання, Саша, Женя і Міша не прийшли в українську школу в останній день навчального року. Хоча відомо, що вони перебували в Києві: разом з першою леді Мариною Порошенко діти побували на відкритті освітнього проекту "Арсенал ідей".

Доньки-двійнята Порошенко навчаються на дві країни відразу. Навчання в "Конкорд-коледжі" коштує 750 тис. грн в рік. Навчальний заклад готує своїх учнів для вступу в найкращі ВНЗ світу. До того ж, учні їздять на полювання, займаються стрільбою з лука, грають в сквош та їздять верхи.

126913123942  719713 751093